Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе аман, имав една проклето омилена личност во серијава и мораше неа да ја убијат. Каков садист од писател.

Вау,ова беше неочекувано.
Тhis is some fucked up shit.

Пола ден помина од ко ја гледав епизодава и уште имам гадно чувство во стомаков, најверојатно оти бев наклонет кон Старкови. Значи ЦЕЛ ДЕН низ глава ми свири reigns of castamere...
--- надополнето: 3 јуни 2013 во 22:51 ---
Да не имате добар торент со првите две сезони ( ако има и со трета уште поарно ) ми треба луѓе ?

Ама не знам што се замарате со Талиса толку. Да родеше син па ајде да ве разберам, ама ја сотреа. Така да и да испадне дека е шпион, и дека не е, не е повеќе важно. Битно се затреска во Роб, затрудне од него и сакаше да го крсти синот по татко му.

Ама ја исклучуваш можноста таа да била шпион, но и покрај тоа овие да ја скинат оти не им била повеќе од корист. Сеа и мене ми е ова малку веројатно, и не веруавам дека е така но веќе и минималните сомнежи ќе ги сметам за остварливи. :)

п.с. гифов... под него пишуваше нешто као (преведувам сеа): Кога утре Едмунд Тарли ќе се разбуди и ќе види што било...

tumblr_inline_mntgel8Uky1qz4rgp.gif

:icon_lol:

1269259657_omg_cat.gif

Дел од реакцииите ^

Нејкам да навлагам у дискусија за оние што не ја гледале епизодада и гифоф беше убер спојлер :)

Ај не замарајте за тие што ги имаат читано книгите. Да не се они ја воопшто нема ни да влегувам во темава...

Уште баба ми ја чекам да дојде и да ми даде спојлер за епизодата. Каде и да се свртам само за тоа зборат! Имајте милост луѓе, аман :place:

Туку се заборави еден многу јак момент во епизодава.
Кога Брен му рече на Ходор: Stop Hodoring...:pos::pos:

Каков Покемон е тој човек. :D

Најискрено преку тасе од Р.Р Мартин. Не оти нешто Роб и Кетлин ми беа омилени, ама човеков имал намера да ги уништи сите предвидливи елементи во дејството и браво успеал. Работава е што добива серијата од тоа? Само се менуваат ликовите, а мене ова почнува да ме нервира. И непредвидливото веќе ќе стане предвидливо ако одиме во крајности. Дај нека ги фрли сите Старкови на она дивјацине и да завршиме со нив, пошто само на нив удира.

Дај нека ги фрли сите Старкови на она дивјацине и да завршиме со нив, пошто само на нив удира.

Шо сеа не ти е доволно што копилето на Старк е фрлено во дивјаците, и Брен и Рикон се во раце на дивјак (Оsha) па сакаш и Санса? :D

Шо сеа не ти е доволно што копилето на Старк е фрлено во дивјаците, и Брен и Рикон се во раце на дивјак (Оsha) па сакаш и Санса? :D

Ја мислам дека е малку, треба на Санса да и ја скинат главата. Мислам сепак нели редно време е. А може и Џофри парче да ја направи. Си рече малиот, да го очекува нали. :icon_lol:

П.С Го мењам Дарио од аватар. Нека пукне Р.Р Мартин, не му ја промовирам више серијава. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom