Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Оф топик малку ;)

Што беше поскандалозно на вас, убиството на Нед или овој масакрот од последната епизода ?

Нед е one and only....после тоа сфативме дека се е можно во серијава, тоа со Нед ќе остане главното.

Не е можно, после епизодава не можам да предпоставам ни едно нешто, ни да предпоставиш значит, а не камоли да се надеваш дека ќе бидит така. Серијава е ненормално добра и ненормално расипана. Оваа на аватар шо ја носам само му е лекот за сите, мамичето нивно.

Имам чувство дека уште некој битен лик ќе умре сезонава :vozbud:

Инаку, сцените со Гили и дебелиов ми се најдосадни моментално, дури подосадни и од Џон Сноу.

Само што ја изгледав епизодата.

Имам само да кажам, fuck you Martin! Fuck you. Hard. Fuck yourself in the ass like an anime teenage nymphomaniac asian school girl :mad:.

Пред крајни нерви сум. Аман више со вакви психички срања. Аман! Вријам :mad:.

tumblr_mntmm4AKve1qmiuxoo1_250.gif

tumblr_mntmm4AKve1qmiuxoo3_250.gif

tumblr_mntmm4AKve1qmiuxoo4_250.gif

Курветина... :mad:

По реакцииве шо ги глеав по интернетов и на форумов,заклучив дека јас бев еден од ретките шо смртта на Роб ми беше онака...shit happens but mostly to Stark family.

Нишо чудно во некоја од наредните сезони, Калиси да се сопнит и глата си ја скршит...онака си загинит во мирно време.

И алал да му е на Р.Р. Мартин, пошо немојт секој да те наведит на нешо, да се надеваш на нешо, и на крај то нешо да си изчезнит на најбизарен начин, ко нишо да не било.

Пред 50 страни во темава, Роб досаден, глуп, папучар, ваков, таков...
Fast forward на денешниве мислења сите во црно се завивте заради него. Мислење им се рушило за серијава. Абе ајде...

Ајде честито на Бран,новиот крал на Северот!! Ол Хејл!

Со една единствена реченица, Р.Р. Мартин сака да ви ја долови суштината.
- Valar morghulis.

Сите луѓе се смртни, никој не е посебен и нема посебен третман за никого.Не е ова амерички блокбастер, каде главниот лик ќе замине со девојката. Тука главниот лик ќе си умре како куче покрај патот...и живот иде даље, the game of thrones се наставља, или играш или умираш, тоа е тоа.

ne mi se gleda poijke serijava

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom