Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Тапа вкус за жени, ме разочара темава. Марџери е дотепана од промаја, најкрива уста во Вестерос.

Се додека не прочитав дека била актерка која со помош на "устата глумела" (mouth actress) на IMDB Марџери ми беше топ, сега се повеќе ги приметувам тие движења на усните и ми делува неприкладно и малце одбивно, така што падна за цели 3 поени на мојата имагинарна скала за привлечност од се разбира можни 10 :icon_lol: за облините нема да зборам затоа што е совршена......

Калиси е by far, најубава во серијава.

Калиси е by far, најубава во серијава.

Калиси е добра за на кафе, за штипкање, за пред народ. За 1 на 1 хард кор ебење ко да ти е последно - Санса му е мајката.

Милисандре и таа на Сноу ми се за ако остане нешто после неа.

почесно спомнување давам за таа што ја одра Џофрио болниот... и у таа лежеа сексови

Wtf е со подледниве две страни? :eek:

Секој треба ТИМ да си одбере?

Калиси е добра за на кафе, за штипкање, за пред народ. За 1 на 1 хард кор ебење ко да ти е последно - Санса му е мајката.

Милисандре и таа на Сноу ми се за ако остане нешто после неа.

почесно спомнување давам за таа што ја одра Џофрио болниот... и у таа лежеа сексови

:icon_lol:

Абе, а за неа никој не е доволно маж овде а? :icon_lol:

tumblr_m07nc60a1L1r6zxl0o1_500-e1331348197238.png

п.с.

55305-Game-of-thrones-women-9qRj.jpeg

Сликава е потпишана The ladies of Westeros. Ba dum ts. :icon_lol:

Тоа за Emilia може и шпекулација да е само. Кога прв пат излезе веста дека некоја актерка, што сме ја гледале гола во првите две сезони, а одбила повторно да се соблекува затоа што сакала да ја знаат по глумата, одма асоцираше на нејзи. Ама пак ете ја имаше разголена во претходната епизода.
Многу веројатно е всушност таа актерка да е Esme Bianco (Ros), некако ненадејно ја убија. И со тоа моќна порака се праќа на останатите.
Don't want to show your boobs, there's a certain crossbow waiting for you. :icon_lol:

Многу веројатно е всушност таа актерка да е Esme Bianco (Ros), некако ненадејно ја убија.

Ама во текстот (доколку е точен) пишува дека некоја од главните глумици не сакала да се соблекува... Рос се појавуваше еднаш на пет епизоди по пола минута.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom