Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Јас не знам што толку се замарате која е боље.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја спаси Калиси и Дрого му даде коњ беАко ви е досадно шо нема викендов, сега е прав момент за гледање на ова:
п.с. не сум ја овој SansaFan шо ги има постирано видеава
Глеате, не има многу. And you know nothing!![]()
Не го лаже, на почетокот има 11 години.Него Санса не требаше да биде постара во серијата? Како што прочитав на почеток треба да има 13 години, а последнава епизода на Тирион му кажа дека има 14. Да не го лаже оваа?
Точно,и двете се добри да ги надене човек.Јас не знам што толку се замарате која е боље.
wot
Немаш спојлери, само историјата. Ама возможно е тие работи подоцна да ги вметнуваат во серијата низ разговор, а на некои тоа им пречеше (да дознаат нешто од историјата на Westeros пред да го има во серијата). Иначе, ептен добро објаснува девојката.
Требаше после финале да ми го даеш ова. Девојката владее.
Башка добар recap и корисни информации. Ме хајпна.
Инаку погрешно се изразив, љубопитноста си ја задоволив одма после екстрите, зачитав и знам нешто. Сакав да кажам, не да дознаам, туку да видам.
Онака визуелно околу таа куќа. Дали тајмлајнот е ист, како што почна ГоТ. Ама веќе и тоа ми одговори, возможно да вметнуваат од историјата низ разговор.
Штета.![]()
Искусните во Тим Марџори, тинејџерите и педофилите во Тим Санса.
Фати читај историјата за Forest Child и First Human, тоа е интересна приказна.
Тука ме погоди. Мислам првиот мој пост на темава е слика од Серсеи. Апсолутно ја обожавам. Грациозност и ебливост во едно!А имат некој за тим Серсеи (тим M.I.L.F.)?