Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не знам што толку се замарате која е боље.

:) :) :) :) :).dobro be so ima vrska so se pisuva na forum pijan

Arya all the way...or maybe Brann he cant runaway...pedo all the way!!!

Ако ви е досадно шо нема викендов, сега е прав момент за гледање на ова: :D

п.с. не сум ја овој SansaFan шо ги има постирано видеава :pos:

Глеате, не има многу. And you know nothing! :свиркам:
Ја спаси Калиси и Дрого му даде коњ бе :pos:

Него Санса не требаше да биде постара во серијата? Како што прочитав на почеток треба да има 13 години, а последнава епизода на Тирион му кажа дека има 14. Да не го лаже оваа?

Него Санса не требаше да биде постара во серијата? Како што прочитав на почеток треба да има 13 години, а последнава епизода на Тирион му кажа дека има 14. Да не го лаже оваа?
Не го лаже, на почетокот има 11 години.

Јас не знам што толку се замарате која е боље.
Точно,и двете се добри да ги надене човек.
Посебно Арја......
pedobear.jpg

Иначе жал ми е за Жора,тоа копилето коњесто ако му ја земе Калиси,ќе го пцујам дур постои во серијава.

You people disgust me. Како прво е мала, како второ е грда, како трето е мизерен карактер.
Кога бев ја матурант повеќе вкус имав!

Него, слободно може некој да ме спојлне, дали се навраќаат на house Targaryen, нешто како приквел или што било.
Желба ми е да дознаам повеќе уште од прва сезона.

wot

Немаш спојлери, само историјата. Ама возможно е тие работи подоцна да ги вметнуваат во серијата низ разговор, а на некои тоа им пречеше (да дознаат нешто од историјата на Westeros пред да го има во серијата). Иначе, ептен добро објаснува девојката.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Јас сепак нема да кажам во кој тим сум, сами откријте.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
wot

Немаш спојлери, само историјата. Ама возможно е тие работи подоцна да ги вметнуваат во серијата низ разговор, а на некои тоа им пречеше (да дознаат нешто од историјата на Westeros пред да го има во серијата). Иначе, ептен добро објаснува девојката.

Требаше после финале да ми го даеш ова. Девојката владее.
Башка добар recap и корисни информации. Ме хајпна.

Инаку погрешно се изразив, љубопитноста си ја задоволив одма после екстрите, зачитав и знам нешто. Сакав да кажам, не да дознаам, туку да видам.
Онака визуелно околу таа куќа. Дали тајмлајнот е ист, како што почна ГоТ. Ама веќе и тоа ми одговори, возможно да вметнуваат од историјата низ разговор.
Штета. :)

Требаше после финале да ми го даеш ова. Девојката владее.
Башка добар recap и корисни информации. Ме хајпна.

Инаку погрешно се изразив, љубопитноста си ја задоволив одма после екстрите, зачитав и знам нешто. Сакав да кажам, не да дознаам, туку да видам.
Онака визуелно околу таа куќа. Дали тајмлајнот е ист, како што почна ГоТ. Ама веќе и тоа ми одговори, возможно да вметнуваат од историјата низ разговор.
Штета. :)

Фати читај историјата за Forest Child и First Human, тоа е интересна приказна.

Фати читај историјата за Forest Child и First Human, тоа е интересна приказна.

Остај линк. Лани лето, пред 4ти Јуни (да не барам линк) ќе ги зимав и читав книгиве. Ми фалеа некои 90тина денари на сметка и ме мрзеше во банка на жешко. :pos:
Се надевам годинава ќе ги прочитам.

А имат некој за тим Серсеи (тим M.I.L.F.)?
Тука ме погоди. Мислам првиот мој пост на темава е слика од Серсеи. Апсолутно ја обожавам. Грациозност и ебливост во едно!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom