Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Уф, многу уживав во епизодава, да не речам најмногу. За прв пат крајот ми беше засенет од останатите делови од епизодата.
Серсеи и се курчи на Марџери :@ Ама ако си остана сталожена, не ми ја вознемири.
Калиси и се околу нејзе 10/10.
Свадбата, интересни дешавки.
Мелисандре со копилето исто така многу јака сцена.
2 недели пауза? тек сега ќе нема што да се гледа....
Tell me about it... само Orphan Black која ми е така така.
BRJLrhg.jpg

Уф, многу уживав во епизодава, да не речам најмногу. За прв пат крајот ми беше засенет од останатите делови од епизодата.
Серсеи и се курчи на Марџери :mad: Ама ако си остана сталожена, не ми ја вознемири.
Калиси и се околу нејзе 10/10.
Свадбата, интересни дешавки.
Мелисандре со копилето исто така многу јака сцена.

Tell me about it... само Orphan Black која ми е така така.
BRJLrhg.jpg

Nice try, кај ти се двете (или три беа?!) епизоди Бурни Времиња? :нинџ:

п.с.

549816_446213555456707_624432079_n.jpg

Ajde rano e uste za komentiranje,a i baska pijan sum,samo ke kazam koga zavrsi vtora sezona mozev da kazam odlicna serija ,sega ke kazam paaaaaaaaaaaa dobra e ,ne e losa,imaat sreka seuste imaat limit kaj gledacite,ajde ke vidime kako ke zavrsi ali sea za sea :facepalm:,poslednav malce mrdna

Ajde rano e uste za komentiranje,a i baska pijan sum,samo ke kazam koga zavrsi vtora sezona mozev da kazam odlicna serija ,sega ke kazam paaaaaaaaaaaa dobra e ,ne e losa,imaat sreka seuste imaat limit kaj gledacite,ajde ke vidime kako ke zavrsi ali sea za sea :facepalm:,poslednav malce mrdna
Браво, го достигна врвот у животот, можеш мирно да умреш сега, знаеш дека си прошол све чим пиша на форум пијан.

Дека 2 недели пауза, јас викам да се навратите на ретардираните муабети, која е појака, Санса или Марџери.
Санса LOL.
TEAM MARGERY!

Ако ви е досадно шо нема викендов, сега е прав момент за гледање на ова: :D

п.с. не сум ја овој SansaFan шо ги има постирано видеава :pos:

Глеате, не има многу. And you know nothing! :свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom