Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто не можам да дочекам да започне новата сезона, and I need my GoT fix.
Спојлери, факторот изненадување, итн...
Многу ми се уништува чувството кога знам нешто, како што знаев дека Нед ќе умре :)

Многу ми се уништува чувството кога знам нешто, како што знаев дека Нед ќе умре :)
Најчесто никогаш не гледам трејлери. Ниту за филмови, ниту за серии. Ама кога некоја серија е толку добра, пример GoT, Lost, мора човек да се задоволи со трошки додека на маса не му стават леб. :)

Најчесто никогаш не гледам трејлери. Ниту за филмови, ниту за серии. Ама кога некоја серија е толку добра, пример GoT, Lost, мора човек да се задоволи со трошки додека на маса не му стават леб. :)
Најчесто или никогаш, одлучи се :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: VLJ
Сакав да речам: речиси никогаш, ама ете, испадна како што испадна, што не е ни толкав грев. Извини.
Уживај де, да се насмееме малце, те сфатив во секој случај :)

• Ми се допаѓа
Reactions: VLJ

ова сигурно го нема у трејлер... :D

А и сигурно нема да памтам после еден месец што сум видел у трејлер, иако го иам преку 50 пати изгледано Shadow tease-от...

Само овој последниов што го постираа на темава, не ми е сигурен пошто не е од официјалниот канал на GoT, така да не го глеам... :свиркам:

ова сигурно го нема у трејлер... :D

А и сигурно нема да памтам после еден месец што сум видел у трејлер, иако го иам преку 50 пати изгледано Shadow tease-от...

Само овој последниов што го постираа на темава, не ми е сигурен пошто не е од официјалниот канал на GoT, така да не го глеам... :свиркам:
Сигурен е. Официјален трејлер е од HBO, само што е ставен прво на сајтот на Entertainment Weekly, најверојатно колку да им дадат нешто ексклузивно, а за возврат да добијат бесплатна реклама во магазинот. Според мене овој е најдобриот трејлер за 2-ра сезона досега. Песната на Florence + the Machine совршено се вклопува.

Eден месец за 1 епизода, потоа те чека измачување цела недела ќе чекаш за 45минути :(
Абе нека помине тој месец, после за по една недела чекање полесно ќе биде :)

Официјален трејлер е како што кажа VLJ, само што премиерата ја имаше на EW.

Слободно изгледајте го трејлерот доколку сакате, нема спојлери, освен две линии дијалог кои не би ви значеле/расипале ама баш ништо (доколку не сте ги читале предходно книгите) . Чесен пионерски :)

Офтопик е, али за песната што иде во позадина, тие што се интересираат за која песна станува збор, доста квалитетно музичко парче

едит, гледам погоре е споменато, нема везе. :icon_mrgr:

^ ова заради името го одбрале, seven devils. :D

Немаат промашај кога се работи за музиката, и песната за прошлиот трејлер беше epic.

Можат и најавната шпица да ја сменат у некоја од овие две верзии...

Eargasm! :drk:

Најавната шпица е одлична, не би ја менувал за ништо. Не дирај то! :P

Знам дека ќе ме хејтате ама искрено музиката на последниот трејлер не ми се свиѓа, иако признавам дека можеби е складна со динамиката на сцените. Преферирам музика од Two Steps from Hell и Immediate Music. Некако нивните звуци повеќе ми го креваат адреналинот и ме наежуваат додека ги гледам трејлерите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom