Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Stvarno e leak-nata novata epizoda?
7c9378b30e6a486e38f064fd981d5c83.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Да, шпанското HBO по грешка ја емитувало цел саат 6та епизода. Прашање на време е кога ќе излезат торенти, најубаво да се затвори темата кога ќе излезат.

Епа или никој нека не споилува или па нека се заклучи темата.

20770308_10154889219826794_5023332971617945931_n.jpg

Некој погоре го пишал објаснувањето на RR Martin за патувањето на ликовите. Се тоа ок, ама ми смета тоа шо минатите 6 сезони ги влечеа патувањата, имаше ликови на кои заборавивме кај тргнале пошо ќе тргнеа во една сезона, ги глеаш после 2 сезони стигнале, а сеа во една епизода го шетаат цел контитент. 6 сезони билдаа заплет за сеа во 10 епизоди да дадат расплет на сите ликови и на цела приказна. Не може така другари :D

Сеа едно нешто шо не ми е јасно е како планираат да го реализираат овој планов со носење на еден ww на Серси. Нели во визијата на Бран ww беа уџум, преку сто планини летаа тие гавраните дури стигнаа до војската. Сеа као Џон ќе ги пресретне, ќе земе еден од нив, ќе им рече почекајте овде дури одам на другиот крај на континентов за да и докажам на Серси дека постоите и успат да соберам војска за да ве победиме, па ќе се вратам да се пресметаме. И тие ќе му речат ок е брат, ќе те почекаме овде, не се брзај. Тотално ми нема смисла.

Преполн е нетот со епизодава, ебати шпанците. Ова намерно е направено, на некој не му се чекало. :D

Не беше Ходор и пештерата после Hardhome? Во тој случај скршнаа и вокерите пошто пештерата не е на иста линија меѓу Hardhome и Castle Eastwatch. Не дека менува нешто многу околу километражата, но што ако Night's King го бараше Бран цело време и затоа не се спушти директ надолу? :)

Епизодата, за разлика од минатите епизоди кои излегоа во прелош квалитет, е добра и најверојатно повеќето форумџии ја гледале досега, што ради љубопитност, што ради да одбегнат спојлер кој до понеделник посекако ќе го јадат (instagram story-ја, ебете се)

Подоцна или вечер ќе ја отворам темава, со напомена дека ќе се дискутира епизода 6, ќе го сменам насловот на темата и ќе поставам дека дискутираме епизода која, да напоменам уште еднаш, не е официјално прикажана и сите ќе си влегуваат на темава на своја одговорност.
Тоа е, штетата е направена.

Otvorena e temata i se diskutira za sve sto e izlezeno osven scenarija i previews, takvo se kaznuva so direkten ban

SPOJLERI PREDUPREDUVANJE

Koj ne saka da ja gleda losa snimka neka ne vlaga do ponedelnicite, standard

Drugite slobodno si gi diskutirajte epizodite

Edit: od strav od spojleri odma skrolnav najdole i ne go vidov postot na kolegata

Poz dzimi :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom