Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Преполн е нетот со епизодава, ебати шпанците. Ова намерно е направено, на некој не му се чекало. :D

Не беше Ходор и пештерата после Hardhome? Во тој случај скршнаа и вокерите пошто пештерата не е на иста линија меѓу Hardhome и Castle Eastwatch. Не дека менува нешто многу околу километражата, но што ако Night's King го бараше Бран цело време и затоа не се спушти директ надолу? :)

Епизодата, за разлика од минатите епизоди кои излегоа во прелош квалитет, е добра и најверојатно повеќето форумџии ја гледале досега, што ради љубопитност, што ради да одбегнат спојлер кој до понеделник посекако ќе го јадат (instagram story-ја, ебете се)

Подоцна или вечер ќе ја отворам темава, со напомена дека ќе се дискутира епизода 6, ќе го сменам насловот на темата и ќе поставам дека дискутираме епизода која, да напоменам уште еднаш, не е официјално прикажана и сите ќе си влегуваат на темава на своја одговорност.
Тоа е, штетата е направена.

Otvorena e temata i se diskutira za sve sto e izlezeno osven scenarija i previews, takvo se kaznuva so direkten ban

SPOJLERI PREDUPREDUVANJE

Koj ne saka da ja gleda losa snimka neka ne vlaga do ponedelnicite, standard

Drugite slobodno si gi diskutirajte epizodite

Edit: od strav od spojleri odma skrolnav najdole i ne go vidov postot na kolegata

Poz dzimi :D

Мене воопшто не ми се допадна целата сцена со битката после ѕидот.

Слепец во насловот пишувало јас прашувам.

Прејака епизода иначе, според мене подобра и од четвртата. Штета за змејот ама крајот беше најјак.
Тормунд каков цар :pos: сакам вика да имам деца со Бриен, чудовишта што ќе го освојат светот. :pos:
Интересна и со добар хумор епизода, за разлика од некои.

Каде овие мртвиве најдоа синџири ? :pos:

Иначе не ми се допадна епизодата, ХБО еден поголем да испушат, мака ми е за змејот и така.

Иначе дали имате заприметено, никој нема сврзано "победи" неколку епизоди по ред, една епизода победник е едниот Дани/Серси другата епизода победникот е губитник и така во ред.

Муабетите меѓу Санса и Арија, оток.

Досега сите среќавања/битки со неумрените беа подобри од оваа. Не знаев дека се секирам за Тормунд толку, ич не сакав да го чепкаат.

Џон и рече Дани. Поклише сцена од нивната последна, амин. Ко да чекаш брат и сестра да се плеснат, е такви ми се нивните сцени со симпатичните погледи. Ако ги спојат, ќе се ужаснувам додека ги гледам. Полош пар немало и ќе нема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom