- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.010
- Поени од реакции
- 86.408
Сакаш да кажеш - однесувај се како да си ретардиран додека уживаш во серијава?Дај бе престанете да ситничарите и уживајте во серијава.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакаш да кажеш - однесувај се како да си ретардиран додека уживаш во серијава?Дај бе престанете да ситничарите и уживајте во серијава.
Сакаш да кажеш - однесувај се како да си ретардиран додека уживаш во серијава?
Џора е пичкопатец невиден. Ја сум видел пацери да се испозаљубат и да не можеш за фудбал да ги викнеш една недела после фаќање девојка, али овој е врвот. А оваа дрољава ко што ја дал змејот, му се сука на Сноу пошто го осети невин, ќе падне некој инцест тука ќе искочат некои роднини на крај ќе се смееме.
Можеби ни самите не сакаат да поверуваат во тоа бидејќи се плашат, па на смеа го вртат.Малку беше чудна сцената со Мејстерите, ама океј разбирам дека беше таква за да служи на приказната, но како бе најпаметните луѓе во Вестерос, кои целиот свој живот го поминуваат над книгите, изиграваат мајтап за теми кои постојат во нивните книги откако тие почнале да читаат? Нели долгата зимска ноќ, децата на шумата, ноќниот крал, итн, се мотиви кои постоеле во книгите од почетокот на досега? Не ми е јасен нивниот циничен однос кон тоа, собрани така ми изгледаа како унија на млади сили.