Па оваа 3 пати до сега му вика, bend the knee, овој не чита меѓу редови. Late bloomer.Сакам да умре ебаниот Џејми факинг Ланистер, и овој неговиов платеник, како му беше името. Да на тој начин Серсеи нема да дознае дека Олена го уби Џофри ама нели беше ова GoT бе? Зошто се некои главни ликови сеуште живи? Ме нервира шо Брен е напраен сеа ко зомби, спржен мозок од too much cocain. Шо би било убаво да и каже на Арја дека он го намести Нед Старк. Overall ме нервира неговото присуство у Winterfell.
Епизодава сама за себе беше добра заради биткава на крај. И уште некои моменти кои вредат да се спомнат како моментот коа Тирион гледаше како го јадат Ланистери, не му беше сеедно. И како прави Таргеријанци, Џон и Денерис се свиѓаат. Ќе лиже Џон уше еднаш изглеа.
Пред борбата му рекоа на Џејми дека златото стигнало во Кингс Ландинг, позади била храната. Пари имаат храна немаат.3. Баш ме интересира сега Серсеи како би постапила откако ќе ја изгуби подршката од Iron Bank, затоа што ќе нема како да ги исплати парите
Вејче по втор пат ја изгледав епизодава, и некако пак успеа тој детаљ да ми пребега. Fuck it ќе ја гледам и трет пат. Според мене оваа беше најдобрата во ова сезона и очекувам нешто посмирено за наредната. Нешто како затишје пред бура да биди, но ќе видиме пошто нели ова е ГОТ сепак.Пред борбата му рекоа на Џејми дека златото стигнало во Кингс Ландинг, позади била храната. Пари имаат храна немаат.