Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.744
- Поени од реакции
- 27.744
Дали си ти нормален, како може ради оваа прекрасностија да опадне епизодата? Изгуби се.Греј Ворм и Мисандеи - за четврт опаѓа квалитетот на епизодата
![](https://media.giphy.com/media/xTkcEGSnCEBIFS60uI/giphy.gif)
![](http://i.imgur.com/F3lVrf5.jpg)
Дали си ти нормален, како може ради оваа прекрасностија да опадне епизодата? Изгуби се.Греј Ворм и Мисандеи - за четврт опаѓа квалитетот на епизодата
Мисандеи е 6ка само.Дали си ти нормален, како може ради оваа прекрасностија да опадне епизодата? Изгуби се.
![]()
![]()
Нема таква цицка што може да ја надомести идиотската приказна на овие два лика.Дали си ти нормален, како може ради оваа прекрасностија да опадне епизодата? Изгуби се.
![]()
![]()
Ма јок бе, оваа гарант не ни знае да плива. Само се сликала така.[DOUBLEPOST=1501072208][/DOUBLEPOST]![]()
Колешката
btw реакцијата на Теон кога скокна ме потсети на комшиката на @Peja989 лани кога беа земјотресите, од стрес кога наместо надоле по скали да трча, таа фатиле нагоре да се качува![]()
Постар сум, да, али нема везе, не ми се свиѓа мулаткава. (не затоа што е мулатка)[DOUBLEPOST=1501072313][/DOUBLEPOST]Beric e verojatno postara licnost i zatoa ima takvo mislenje za Misandei.
Не ме заебавајте.Дали си ти нормален, како може ради оваа прекрасностија да опадне епизодата? Изгуби се.
![]()
![]()
Леееј ич не можев да ги поднесам, тоа беше highlight на епизодата. Сеа уште мајка им да ја средат наредна епизода мада се сомневам дека ја егзекутираат.Како и да е, HBO-Јурон е стварно верзија на Јурон за сиромашни или сеоски Јурон, како што го вика некој. Но, сепак со тоа што почна да ги убива Змиите кои како да излегле од тинејџерска серија на Никлодеон, стана херој во очите на многумина.
Ја уби ќерката на Серсеи , смрт ќе биде спас за неа, Грегор ќе си поигра со неаМисандеи ми е ужас, џабе потрошија 10 минути на таа сцена.
Леееј ич не можев да ги поднесам, тоа беше highlight на епизодата. Сеа уште мајка им да ја средат наредна епизода мада се сомневам дека ја егзекутираат.
Хахаха, затоа молеше таа да ги убијат на место, а не да ги земат со нив. Серсеи и Џејми ќе и смислат нешто интересно.Мисандеи ми е ужас, џабе потрошија 10 минути на таа сцена.
Леееј ич не можев да ги поднесам, тоа беше highlight на епизодата. Сеа уште мајка им да ја средат наредна епизода мада се сомневам дека ја егзекутираат.
Lord of light кренал раце од чедата своиОваа едноставно не е убава.
Да речеме Санса не ми се свиѓа исто, али убава е според некои општи стандарди.
Оваа не е.
Гили ми е поубава од оваа.
Оваа ми е убава колку Арја. А тоа е доста ниско на скалата.
Исто и Доран Мартел. Имав толку многу надеж за него :/. Слушам во книгите е многу поразличен од сериите.Ја уби ќерката на Серсеи , смрт ќе биде спас за неа, Грегор ќе си поигра со неа