Game of Thrones

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.110
Поени од реакции
9.050
Не заебавај. Зарем на некој не му е јасно ова.
Па видов дека некој погоре праша кој кого следи, па затоа барем коа ке ги разграничат кој е кој, веројатно ќе им биде полесна серијата за следење и ќе можат некои заклучоци да си донесат сами без да мора да прашаат секој можен детал да им го прераскажеме.

Ако ти смета комотно стај ми ја фацана со Mr. Obvious :LOL:

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Добро тоа за делот со белчовците и дивјаците. Овие немртвите од кај никнаа сега, јас ги мислев тие за белчовци.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.026
Поени од реакции
83.450
Добро тоа за делот со белчовците и дивјаците. Овие немртвите од кај никнаа сега, јас ги мислев тие за белчовци.
Е аман бе, не примети разлика помеѓу тие што го убија Ројс и тие што го нападнаа Мормонт?
Првиве интелегентни суштества што комуницираат, другиве - зомбија. Плус, скроз различно изгледаа.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Не приметив разлика оти ич не ми текна на тие што го убија Ројс.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Не приметив разлика оти ич не ми текна на тие што го убија Ројс.
White walkers ги имаше во две сцена во првата епизода кога ги убиваат тие од стражата и сега со бебето.Wildllings ги имаше само во форма на типов со ќерките и тоа е тоа.

Нормално дека нема да приметиш разлика.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.026
Поени од реакции
83.450
White walkers ги имаше во две сцена во првата епизода кога ги убиваат тие од стражата и сега со бебето.Wildllings ги имаше само во форма на типов со ќерките и тоа е тоа.

Нормално дека нема да приметиш разлика.
Не, не, не...
Него не му беше дилемата помеѓу вајлдлингс и вајтвокерс, туку помеѓу вајтвокерс и вретс.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Веќе не знам дали да кликам на спојлерите бидејќи се плашам да не се од книгата. Може да не се дискутира за настаните од книгите?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.635
Поени од реакции
34.032
Добро, ретардирани ли сте? Овде под спојлери се подразбира ако не си гледал последната епизода.
Не спојлери од книгите. Малце ми фалеше да испрочитам се'.

Значи Game of Thrones - Филм и Тв.
Игра на Тронови - Уметност и Литература.

Ако прочита модератор, нека ја забрише цела дискусија да не се излаже некој нов, кој мисли слободно може да чита дека изгледал се' што излегло од серијава. И по некој бан од тема, ако премногу ме сака.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Море се по список ќе ви аааааа, имате тема во Литература аман, остајте не нас америчките дебили!

Член од
17 август 2011
Мислења
10.261
Поени од реакции
18.217
мислам дека пиша дека има работи од книгата,кој кур ве тера да кликате на спојлерите.Што ако е од книгата,у филмов не можам да разберам што е Wildlings,White whalker или Wights или како и да се викаат овие...смее вајда да појасни некој.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Веќе не знам дали да кликам на спојлерите бидејќи се плашам да не се од книгата. Може да не се дискутира за настаните од книгите?
Тебе ќе те искористам за цитат :)
Во темава не смее да се дискутира за книгиве. Имате соодветна тема за тоа во литература. Ио убаво ви има обајснето поназад, ама кој да чита. Ако ве интересираат објаснувања што ќе се случело, кој, што како, ќе си прашате таму, а не овде со што се ризикува човек кој ја гледа само серијата да наиде на енормен спојлер. Сега нема да има санкции пошто ај сте ги ставиле работиве во спојлери, макар што тоа и не прави некоја разлика пошто човек што ги изгледал епизодите досега ќе се затрча да ги отвори. Нареден кој ќе открие содржина напишана во книга, па макар била ставена во спојлер добива бан од тема.

Па серијава е адаптирано сценарио, белким со сиот памет не очекувате да биде идентично.

П.С И дечки кога ќе наидете на спојлери кликнете на копчето пријави, за да може побргу да реагираме дур не се зафркнал некој. Вака многу е побавна реакцијата на модераторите.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
мислам дека пиша дека има работи од книгата,кој кур ве тера да кликате на спојлерите.Што ако е од книгата,у филмов не можам да разберам што е Wildlings,White whalker или Wights или како и да се викаат овие...смее вајда да појасни некој.
Значи има луѓе кои клаваат спојлер за веќе излезена епизода, па објасни ми како јас треба да претпоставам и да се снајдам во овој хаос, кога не знам дали е навистина спојлер или веќе излезена епизода за која некој смета дека е спојлер и не ги знае правилата кои се 1000 пати повторени?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Еее, на времето сакав да бидам Модератор на Филм и ТВ, ама после сфатив дека баш ЈАС ќе морам да кликам на спојлерите. : )

Секоја чест на дечките, ја би им предложил овде Џими да модерира со помош на некој што ја читал книгата, да не се заебат другите модератори. Убаво имам пишано, едно 20 пати на рандом теми за СЕРИИ:

СПОЈЛЕРИ НЕ ТРЕБА ДА ИМА - кој ја гледал последната епизода, доаѓа на темава, кој не ја гледал, НЕМА ШТО ДА БАРА ОВДЕ. Зар ако гледал крај на прва сезона LOST, ќе дојде и ќе даде теорија за втората сезона, иако веќе е завршена серијата?

Аман веќе, аман. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom