Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.026
- Поени од реакции
- 83.450
Не заебавај. Зарем на некој не му е јасно ова.White Walkers (исто се нарекуваат и The Others) и Wildlings се сосема две различни суштества, ...
Не заебавај. Зарем на некој не му е јасно ова.White Walkers (исто се нарекуваат и The Others) и Wildlings се сосема две различни суштества, ...
Па видов дека некој погоре праша кој кого следи, па затоа барем коа ке ги разграничат кој е кој, веројатно ќе им биде полесна серијата за следење и ќе можат некои заклучоци да си донесат сами без да мора да прашаат секој можен детал да им го прераскажеме.Не заебавај. Зарем на некој не му е јасно ова.
Е аман бе, не примети разлика помеѓу тие што го убија Ројс и тие што го нападнаа Мормонт?Добро тоа за делот со белчовците и дивјаците. Овие немртвите од кај никнаа сега, јас ги мислев тие за белчовци.
White walkers ги имаше во две сцена во првата епизода кога ги убиваат тие од стражата и сега со бебето.Wildllings ги имаше само во форма на типов со ќерките и тоа е тоа.Не приметив разлика оти ич не ми текна на тие што го убија Ројс.
Не, не, не...White walkers ги имаше во две сцена во првата епизода кога ги убиваат тие од стражата и сега со бебето.Wildllings ги имаше само во форма на типов со ќерките и тоа е тоа.
Нормално дека нема да приметиш разлика.
Тебе ќе те искористам за цитатВеќе не знам дали да кликам на спојлерите бидејќи се плашам да не се од книгата. Може да не се дискутира за настаните од книгите?
Значи има луѓе кои клаваат спојлер за веќе излезена епизода, па објасни ми како јас треба да претпоставам и да се снајдам во овој хаос, кога не знам дали е навистина спојлер или веќе излезена епизода за која некој смета дека е спојлер и не ги знае правилата кои се 1000 пати повторени?мислам дека пиша дека има работи од книгата,кој кур ве тера да кликате на спојлерите.Што ако е од книгата,у филмов не можам да разберам што е Wildlings,White whalker или Wights или како и да се викаат овие...смее вајда да појасни некој.