Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
На бебето мислев..
моја теорија е дека ги берат машките деца за некаква армија или па некако ги прат ко нив да се... :cautious: ама можи и да не сум во право [\spoiler]

а:) епа веројатно ке го јадат,па после и као нив ке стане или што знам како им функцинира системот на овие:pos:Моја теорија е дека ќеркоебачов им дава храна(бебиња) на овие за да не го јадат него :)

а:) епа веројатно ке го јадат,па после и као нив ке стане или што знам како им функцинира системот на овие:pos:Моја теорија е дека ќеркоебачов им дава храна(бебиња) на овие за да не го јадат него :)

Абе тие може армија собираат. Кое јадење. Ко да немаат леб дома. :pos::pos:

abe na torenti izlez e 3 epizoda ,da ne e zaebancija nekoja :unsure:

Не знам за вас, ама мене ич не ми се свиѓа ова што ги пуштаат епизодите предвреме.

Не е излезена и нема да излезе до другата недела (15 спрема 16 во Недела наутро). Не симињај тоа е фејк што пишува S02E03, можно е да сум грешка но чисто сумњам :P

Јас па не видов торент од третата епизода кај пиратите. Најнов торент е од првата сеозна, трета епизода.

da se zbuniv izvinete ne vidov u brzanje samo vidov epizoda 3 deka e

White Walkers (исто се нарекуваат и The Others) и Wildlings се сосема две различни суштества, првите ги видовте во сезона 1 во пилотот на кратко а другите се луѓе (на пр. како Крастер) кои живеат северно од ѕидот. Намерно не ставам под спојлер пошто е чисто само појаснување, пошто гледам ве бунат овие работи. Гледајте ги епизодите ќе се разјасни. А исто има и немртваци тие се викаат Wighs, еден од нив го нападна Jon Snow и Old Bear во првата сезона ако се сеќавате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom