Game of Thrones

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
На бебето мислев..
моја теорија е дека ги берат машките деца за некаква армија или па некако ги прат ко нив да се... :cautious: ама можи и да не сум во право [\spoiler]

Член од
17 август 2011
Мислења
10.265
Поени од реакции
18.225
а:) епа веројатно ке го јадат,па после и као нив ке стане или што знам како им функцинира системот на овие:pos:Моја теорија е дека ќеркоебачов им дава храна(бебиња) на овие за да не го јадат него :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
а:) епа веројатно ке го јадат,па после и као нив ке стане или што знам како им функцинира системот на овие:pos:Моја теорија е дека ќеркоебачов им дава храна(бебиња) на овие за да не го јадат него :)
Абе тие може армија собираат. Кое јадење. Ко да немаат леб дома. :pos::pos:

kelaviot

Prime Сasual Dating - Genuine Damsels
Член од
10 мај 2010
Мислења
545
Поени од реакции
328
abe na torenti izlez e 3 epizoda ,da ne e zaebancija nekoja :unsure:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Не знам за вас, ама мене ич не ми се свиѓа ова што ги пуштаат епизодите предвреме.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.111
Поени од реакции
9.051
Не е излезена и нема да излезе до другата недела (15 спрема 16 во Недела наутро). Не симињај тоа е фејк што пишува S02E03, можно е да сум грешка но чисто сумњам :P

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Јас па не видов торент од третата епизода кај пиратите. Најнов торент е од првата сеозна, трета епизода.

kelaviot

Prime Сasual Dating - Genuine Damsels
Член од
10 мај 2010
Мислења
545
Поени од реакции
328
da se zbuniv izvinete ne vidov u brzanje samo vidov epizoda 3 deka e

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.111
Поени од реакции
9.051
White Walkers (исто се нарекуваат и The Others) и Wildlings се сосема две различни суштества, првите ги видовте во сезона 1 во пилотот на кратко а другите се луѓе (на пр. како Крастер) кои живеат северно од ѕидот. Намерно не ставам под спојлер пошто е чисто само појаснување, пошто гледам ве бунат овие работи. Гледајте ги епизодите ќе се разјасни. А исто има и немртваци тие се викаат Wighs, еден од нив го нападна Jon Snow и Old Bear во првата сезона ако се сеќавате.

Kajgana Shop

На врв Bottom