Game of Thrones

Член од
17 август 2011
Мислења
10.399
Поени од реакции
18.556
Абе во реалност има околу 16-17 години мислам, така да што очекуваш од дете.
Не ми е само до нејзе,некако заглавена ми е приказнава. 5 сезони се матка по пустинине,ослободува робови..Собра војска,пораснаа змејовите и се уарни па си остана да владее :icon_lol:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Мене ми беше ептен јака вторава епизода. Доста работи се случија. Ама ќе дискутираме попосле ај, да ја изгледаат сите.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Не ми е само до нејзе,некако заглавена ми е приказнава. 5 сезони се матка по пустинине,ослободува робови..Собра војска,пораснаа змејовите и се уарни па си остана да владее :icon_lol:
Е малку монотоно е но поентата беше да остане малку да научи како да владее затоа и се задржа според мене, поточно да набилда искуство.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Денерис досега ги има напраено грешките на татко и, Роб, Џофри, а некако уште е жива. Аман, не можам да ја трпам колку е глупа, ептен ќеф ќе ми биди ако умри. Само еден паметен чоек остана со неа а постојано него го игнорира.

Исто важи и за Бриен. Да и беше мечот тап колку мозокот досега сто пати ќе умреше. Арија си замина сама, Санса е со Литлфингер, ама ноуп, уште ќе се држи на заклетвата. Ме чуди дека има уште луѓе шо не научија дека ако одат само по честа в земја ги носи тој пат. Посебно после Нед и Роб.

Џон и Станис би биле многу јак тим, ама пак честа заеба работа. Ако, можам цела сезона да ги гледам само како си праат муабет на Ѕидот, нека си седат таму. Само нека ја шутнат Селис оти многу е морничава и ги плаши сите.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Навистина, ја остај Арја сама да талка по ливаѓето али тргна по Санса иако е опкружена со војска и добро сомнителниот педо. Али сепак е поголема.

Kajgana Shop

На врв Bottom