Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Леле сите факинг медиуми, а и самите креатори ја најавуваат последнава како најака од цел серијал, не само сезонава. Ајде веќе. :drk:

Немам кажано па, Sansa all the way. :cool:

tumblr_n6u52kct4e1qcah0ho6_r1_250.gif

Пак сте пишувале глупости. :D Џинот тоа го стори од нервоза пошо му го убијаа побратимот и му избега мамутот. :D

Сите сте запнале побратим, другар... што ако тоа беше жена му? Не знаеме како изгледа џин жена. Ок, знаеме, Бриен. :icon_lol:

п.с. Not sure if wot and Bozino or Jaqen H'ghar... :cautious:

Да бевте мирни место фијаското за спојлери ќе ви ја оставев темата место како порано заклучување за време на пауза.
Ама ете, вие ме обоивте ко wош moderator. :(
Мислам дека никој не ти обрнуе внимание, не си ласкај.[DOUBLEPOST=1402670045][/DOUBLEPOST]Да. У афект беше дигањето на портата.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Си ја ставив оваа слика (микс од ГоТ и Тру Детектив) само со бела позадина на маица. Не се секавам кој ја постираше на форумот ама да кажам фала
y5y7yjeg.jpg

Дај сликај ја маичката, да видиме како испаднало :)

И оваа сезона не ми е мака што изначитав спојлери од некои од вас. Мака ми е што покрај жена како Мелисандре, вие сте во тим марџери, тим санса и тим калиси. Оваа Санса има фаца ко од Дебрца да е, нашата Даенерис (Викторија Лоба) е поубава од Калиси, особено во веѓите, Марџери е многу неодредена во фацана, единствено Серсеи е негде блиску до Мелисандре, ама пак не може со неа. Мелисандре е она баш вистинска жена. :love:

Тим Мисандеи овде.

Иначе, умирам од желба да искористам некоја од овие пик ап лајнс на некоја цура. Баш би било закон да погодиш некоја шо гледа ГоТ и да те сконта :D

enhanced-2068-1402617299-1.jpg

enhanced-29133-1402614073-7.jpg

enhanced-19962-1402617331-3.jpg

enhanced-20438-1402616401-6.jpg

enhanced-20735-1402616990-2.jpg

enhanced-10930-1402616540-3.jpg

Мелисандре убија у поим бе, не заебавајте каква Санса какве пичке материне.

HBO list for the Emmys:
Actors
: For best supporting, Peter Dinklage, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Charles Dance, Natalie Dormer, Maisie Williams, Sophie Turner and Kit Harington. Surprising omission: Aidan Gillen (Littlefinger), who has been great this season, and has had plenty to do. For guest actors, Pedro Pascal was submitted for Prince Oberyn and Diana Rigg for Lady Olenna.

Педро Пасквал мора да добие. Динклеџ, Чарлс факинг Денс и Џејми мора да бидат номинирани и првиов да земе. А сигурен сум дека никој нема да освои на сметка на копиљите од Homeland.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom