- Член од
- 17 март 2014
- Мислења
- 321
- Поени од реакции
- 478
@Io Sono Interista додатоците излегуваат после емитувањето на сезоната, така да не можат да бидат спојлер за нешто што е веќе прикажано.
Последно уредено:
/sПа шо не ја стаиш у спојлер сликава?
Само се надврзав со примерНе сум должен да гледам додатоци. Ги гледам епизодите. Ако ми кажеш нешто што не е во епизодите а истото подоцна излезе во серијата, си ми кажал спојлер.
Не.Само се надврзав со пример
Инаку не е спојлер тоа. Ако додатоците излегле пред, за време, или после епизодите, а некој не ги гледал, никој не им е крив, исто како да не гледал и епизода од серијалот. Надвор е како продукт кој служи за дополнување на епизодите, ако не е гледан, не е никој крив освен тој што не гледал. Затоа го спомнав тоа за епизодата. А додатоци се, бидејќи не се работи кои не ги планирале за епизодите, или немале место каде да ги пикнат (како што кажа и друг форумџија).
Ма јок. Се е неписмено, стегај само банови и ништо друго не е лекот.Јас би направил две теми за ГоТ во под форумов. Едната да е за тие шо ја гледет само серијава, а не ги имаат читано книгите, другата за тие шо ја гледаат серијава и шо ги прочитале книгите.
Проблемот е што тие додадоци (јас ниту сум нашол ниту барам ) ги користат за да развиваат дискусија со спојлер , па тие што читале од книгите ги потврдуваат со напад , тие возвраќаат и се така како ланец . Мора ова да се прекине , многу едноставно .Само се надврзав со пример
Инаку не е спојлер тоа. Ако додатоците излегле пред, за време, или после епизодите, а некој не ги гледал, никој не им е крив, исто како да не гледал и епизода од серијалот. Надвор е како продукт кој служи за дополнување на епизодите, ако не е гледан, не е никој крив освен тој што не гледал. Затоа го спомнав тоа за епизодата. А додатоци се, бидејќи не се работи кои не ги планирале за епизодите, или немале место каде да ги пикнат (како што кажа и друг форумџија).
Еве да болдирам да ти е појасно , сега како ќе коментираш на ова ?Оооооо боже, вие или не слушате (читате) или не сакате да слушате (читате).
Додатоците како што се „history and lore“ излегуваат после завшувањето на сезоната, во времето кога излегува луксузното издание на на завршената сезона на ДВД или Блу реј носач, што занчи неколку месеци после завршување на сезоната, а се однесуваат на веќе завршената сезона.
Ако сакаш да ги гледаш, гледај ги, ако не сакаш немораш, ама тие не спаѓаат во категоријата спојлери, бидејќи се однесуваат на случувања кои се веќе прикажани.
Само се надврзав со пример
Пак не гледам како е спојлер, ако е додаток од истите луѓе кои ги создаваат епизодите. Затоа и реков исто ко некој да не гледал епизода ми се фаќа (ако те интересира серијата, ќе видиш и нешто плус).Еве да болдирам да ти е појасно , сега како ќе коментираш на ова ?
Пак не гледам како е спојлер, ако е додаток од истите луѓе кои ги создаваат епизодите. Затоа и реков исто ко некој да не гледал епизода ми се фаќа (ако те интересира серијата, ќе видиш и нешто плус).
НЕ САКАМ ДА ЗНАМ дали имал или немал ќерки Оберин , мора да се престане со ова .Има протечено видео од аудицијата за ќерките на Оберин.
За најстарата ќерка на аудицијата е ќерката на Французинката од Лост, Алекс мислам се викаше.
Ги спомнаа ќерките во епизодите .... ги гледаш епизодите, така?НЕ САКАМ ДА ЗНАМ дали имал или немал ќерки Оберин , мора да се престане со ова .
И сега од каде знам дали ќе бидат во идната сезона ?Ги спомнаа ќерките во епизодите .... ги гледаш епизодите, така?
Многу сте чувствителни, ко да ви кажале некој лик дека умира наредната епизода. Се станува спојлер одеднаш.И сега од каде знам дали ќе бидат во идната сезона ?
Е тоа е тој муабет , кога ви дава човек аргумент одма се навраќате ама тогаш и тогаш тој спомнал рекол пререкол баел итн . Никој во епизодите не рече , еве се спремаме за кастинг на ќерките мои обавезно ќе се појават во новата сезона.