Game of Thrones

Член од
17 март 2014
Мислења
321
Поени од реакции
478
@Io Sono Interista додатоците излегуваат после емитувањето на сезоната, така да не можат да бидат спојлер за нешто што е веќе прикажано.

Последно уредено:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.374
Поени од реакции
30.796
Па шо не ја стаиш у спојлер сликава?
/s
Значи колку некои членови се параноични, да речам дека Нед ќе се врати од мртвите и ќе си ја бара главата низ Вестерос ќе биде рачунато ко спојлер.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.623
Не сум должен да гледам додатоци. Ги гледам епизодите. Ако ми кажеш нешто што не е во епизодите а истото подоцна излезе во серијата, си ми кажал спојлер.

@Шкорпион , не ја спинувај дискусијата сега, се знае дека се чекаме неколку дена и кој нема изгледано се да не влегува на темава. Тоа нема потреба да се дискутира.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Не сум должен да гледам додатоци. Ги гледам епизодите. Ако ми кажеш нешто што не е во епизодите а истото подоцна излезе во серијата, си ми кажал спојлер.
Само се надврзав со пример :D

Инаку не е спојлер тоа. Ако додатоците излегле пред, за време, или после епизодите, а некој не ги гледал, никој не им е крив, исто како да не гледал и епизода од серијалот. Надвор е како продукт кој служи за дополнување на епизодите, ако не е гледан, не е никој крив освен тој што не гледал. Затоа го спомнав тоа за епизодата. А додатоци се, бидејќи не се работи кои не ги планирале за епизодите, или немале место каде да ги пикнат (како што кажа и друг форумџија).

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.623

Инаку не е спојлер тоа. Ако додатоците излегле пред, за време, или после епизодите, а некој не ги гледал, никој не им е крив, исто како да не гледал и епизода од серијалот. Надвор е како продукт кој служи за дополнување на епизодите, ако не е гледан, не е никој крив освен тој што не гледал. Затоа го спомнав тоа за епизодата. А додатоци се, бидејќи не се работи кои не ги планирале за епизодите, или немале место каде да ги пикнат (како што кажа и друг форумџија).
Не.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Јас би направил две теми за ГоТ во под форумов. Едната да е за тие шо ја гледет само серијава, а не ги имаат читано книгите, другата за тие шо ја гледаат серијава и шо ги прочитале книгите.
Ма јок. Се е неписмено, стегај само банови и ништо друго не е лекот.

R

Rigel Kent

Гостин

Проблемот е што тие додадоци (јас ниту сум нашол ниту барам ) ги користат за да развиваат дискусија со спојлер , па тие што читале од книгите ги потврдуваат со напад , тие возвраќаат и се така како ланец . Мора ова да се прекине , многу едноставно .

Член од
17 март 2014
Мислења
321
Поени од реакции
478
Оооооо боже, вие или не слушате (читате) или не сакате да слушате (читате).

Додатоците како што се „history and lore“ излегуваат после завшувањето на сезоната, во времето кога излегува луксузното издание на на завршената сезона на ДВД или Блу реј носач, што занчи неколку месеци после завршување на сезоната, а се однесуваат на веќе завршената сезона.
Ако сакаш да ги гледаш, гледај ги, ако не сакаш немораш, ама тие не спаѓаат во категоријата спојлери, бидејќи се однесуваат на случувања кои се веќе прикажани.

R

Rigel Kent

Гостин
Оооооо боже, вие или не слушате (читате) или не сакате да слушате (читате).

Додатоците како што се „history and lore“ излегуваат после завшувањето на сезоната, во времето кога излегува луксузното издание на на завршената сезона на ДВД или Блу реј носач, што занчи неколку месеци после завршување на сезоната, а се однесуваат на веќе завршената сезона.
Ако сакаш да ги гледаш, гледај ги, ако не сакаш немораш, ама тие не спаѓаат во категоријата спојлери, бидејќи се однесуваат на случувања кои се веќе прикажани.
Еве да болдирам да ти е појасно , сега како ќе коментираш на ова ?

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Еве да болдирам да ти е појасно , сега како ќе коментираш на ова ?
Пак не гледам како е спојлер, ако е додаток од истите луѓе кои ги создаваат епизодите. Затоа и реков исто ко некој да не гледал епизода ми се фаќа (ако те интересира серијата, ќе видиш и нешто плус).

R

Rigel Kent

Гостин
Пак не гледам како е спојлер, ако е додаток од истите луѓе кои ги создаваат епизодите. Затоа и реков исто ко некој да не гледал епизода ми се фаќа (ако те интересира серијата, ќе видиш и нешто плус).
Има протечено видео од аудицијата за ќерките на Оберин.

За најстарата ќерка на аудицијата е ќерката на Французинката од Лост, Алекс мислам се викаше.
НЕ САКАМ ДА ЗНАМ дали имал или немал ќерки Оберин , мора да се престане со ова .

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
НЕ САКАМ ДА ЗНАМ дали имал или немал ќерки Оберин , мора да се престане со ова .
Ги спомнаа ќерките во епизодите .... ги гледаш епизодите, така?

R

Rigel Kent

Гостин
Ги спомнаа ќерките во епизодите .... ги гледаш епизодите, така?
И сега од каде знам дали ќе бидат во идната сезона ?
Е тоа е тој муабет , кога ви дава човек аргумент одма се навраќате ама тогаш и тогаш тој спомнал рекол пререкол баел итн . Никој во епизодите не рече , еве се спремаме за кастинг на ќерките мои обавезно ќе се појават во новата сезона.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
И сега од каде знам дали ќе бидат во идната сезона ?
Е тоа е тој муабет , кога ви дава човек аргумент одма се навраќате ама тогаш и тогаш тој спомнал рекол пререкол баел итн . Никој во епизодите не рече , еве се спремаме за кастинг на ќерките мои обавезно ќе се појават во новата сезона.
Многу сте чувствителни, ко да ви кажале некој лик дека умира наредната епизода. Се станува спојлер одеднаш.

Kajgana Shop

На врв Bottom