Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
патем, за кој старец праите муабет? што се преправа? зашо не ми текнуе за шо праите муабет!?
ја нема на мак.ј. само на српски и англиски колку што знам..Ја има ли книганта на македонски јазик,и ако ја има каде може да се најде,
WTF??? Нека излага јануар месец цело време зимата доаѓа, зимата доаѓа и сега на пролет да гледамеНа пролет 2012та некаде
Ја има ли книганта на македонски јазик,и ако ја има каде може да се најде.Како и да е само не залажаа со 10 епизоди и сега ке мора да чекаме до наредна година.Боје да не пуштат ни една епизода до дека не направат како што треба.
Dragons, fuck yeah! Инаку што мислите за CGI? Мислам дека змејчињата беа прилично реални, изгледа цел буџет за CGI отишол за нив![]()
Остајте на нив, бар за то не се секирајте шо прает нека прает.. Мене искрено глумците и не ми се баш важни.Добри се, ваљда од шестмина тимот. Буџетот сега отишол уште на други 24, 30 комплетно колку што прочитав поназад. Ја би радо гледал јаки глумци како Sean Bean или тој Дрого, па сум повеќе за таму да инвестираат, дека читам пример Џерард Батлер им бил скап, и слично.
Остајте на нив, бар за то не се секирајте шо прает нека прает.. Мене искрено глумците и не ми се баш важни.