Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не коментирам, не знам како мојте да се залите кога цела епизода гледавте со зината уста. Или пак премногу очекувате.
дркајте сеа 10 месеци.
Кој се жалеше? Искрено, дали двајца рекоа дека не им се свиѓало...
Мислев некој што ги читај книгите ако има нешто повеќе за приказната да напише само беј спојлер!Што во врска со стаорецот?
На готвачот му дошле гости, тој го убил на гостинот син му и му го сервирал да го јаде. Боговите можат да простат се, но никако не можат да простат убиство на некој кој што си го примил кај тебе дома (Волден Фреј) и поради тоа тие го претвориле во бел стаорец кој цел живот треба да си ги јаде своите младенчиња.
There is a power in king's blood - епа Гендри е син на Роберт, во него има кралска крв.
Епа нели пијавициве ишмукаа малку крв од Гендри, после Мелисандре ги зеде и ги уби една по една, велејќи дека со нивната смрт ќе умрат и трите лажни крала - Роб Старк, Џофри Баратеон и Балон Гријџој.
Имам дилема кој е поголем гад и поболен во паметот, Ремзи или Џофри?![]()
Мислев некој што ги читај книгите ако има нешто повеќе за приказната да напише само беј спојлер!
![]()
Grand Maester Asshole
Interesno e kako sovetot e naklonet,ovoj Pycelle so glumi deka e postar od toa sto e,lize gz na kralot i na rakata,Little finger e najzaeban samo za nego si gleda,samo Varis keljaviov nemozam da sfatam koja mu e igrata ali mislam deka e najdobar od site niv
Неколку нубски прашања:
1. Зашто Бран запнал толку да иде северно од Ѕидот?
2. Зашто Roose од нивен ally и служител одеднаш се сврте против Старкови и ги предаде и застана на страна на Ланистерс?
3. Не и ја разбирам улогата на Мелисандре? Зашто сакаше да го убие копилето на Роберт? Зашто му ја зема крвта од пијавиците? Демек коа ке ги убие пијавиците да умрат сите копилиња негови? И што е фората со тоа црното чудовиште од чад? Ако има кралска крв и ако ја дупи Мелисандре, такво ќе му роди? Можеби затоа го земаа копилето? И нели ако може туку така да ги убива сенката (како што го уби ренли), нели би биле помоќни од змејовите?