Game of Thrones

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.860
Поени од реакции
10.335
Мене кога ме заебаа со спојлери ги прочитав сите книги од инат. Уште подобра е серијата кога ги имаш прочитано книгите, иако се сложувам нема секој време да чита детален опис на 77 кулинарски специјалитети.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Мене кога ме заебаа со спојлери ги прочитав сите книги на инат. Уште подобра е серијата кога ги имаш прочитано книгите, иако се сложувам нема секој време да чита детален опис на 77 кулинарски специјалитети.
Ама и никот твој е спојлер, сеа знам дека ќе се избаци уште некоја фаца Болтон и ќе биде значаен лик. :D

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.860
Поени од реакции
10.335
Ама и никот твој е спојлер, сеа знам дека ќе се избаци уште некоја фаца Болтон и ќе биде значаен лик. :D
Има и Едард Старк :place: и Дондарион на форумов од порано. Инаку понатаму нема да има опција да менувам никови, а и така уште 2000 ликови ќе се појават така да ќе мора да ме трпите. :icon_mrgr:

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
ajde edvaj cekam na borbata na beric vs hound...a veke mu ja znaeme slabosta na kuceto...

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Ццц, педерче. А, мислев се заебава. :(

Цела серија ми ја уништи главуч еден... преку кур од такви што мислат дека се знаат.

G

Geezer

Гостин
Добро, кого читавте и дали да читам слободно по темава? Ако некој пишал вистински спојлер, а не ко мене лажен, има да го барам и да го убијам.
--- надополнето: 26 април 2013 во 17:45 ---
Geezer по брза постапка ќе биде баниран од темата. Кај мене спојлер се води ко убиство.
Сега види го што прави Гизер-ов. Ја почна серијава пред три дена, ги изгледа сите епизоди досега, па кажа спојлер за епизода која уште не е излезена. Ние што гледаме континуирано три години и одбегаваме спојлери сме посрани ко шофершајбна од страчки заради некој што се дрзнал прочитаното од википедија да го пофали овде. Јас се плашев некој од литературниот окружок да не заебе работа ама по се изгледа падобранците се тие кои заебаваат.
Еден на првата сезона пиша дека Нед Старк ќе умре. Сега Гизер пиша друг спојлер. Никогаш не сум се пувал дека сум модератор ама Џеј и Тивкиот Боб имаа една хумана кауза која како човек со алатки за модерирање треба да почнам да ја исполнувам.

Чек чек, сакаш да ми кажеш дека поверувавте? :pos:

Не е вистина бре, пуштив лажен, да видам реакција. Освен навистина ако не се случило нешто во петта епизода, што искрено појма немам, ниту сум ги читал книгите, ниту пак од некаде имам пренесено.
--- надополнето: 26 април 2013 во 17:46 ---
Гизер сељачиште невидено. Не ми се гледа серијава повеќе...

И ти ли бе? :pos:
--- надополнето: 26 април 2013 во 17:57 ---
Сте го тргнале спојлерот има многу идиоти на форумот, среќа што јас веќе го знаев !

Чекај, стварно вистина е?

Ако е, тогаш ви должам извинување, искрено. Пишав на зафрканција, не ни имав напамет дека ќе се случи тоа што ќе се случи. Пишав да видам колку ќе се попалите, не знаев воопшто дека тоа ќе биде во следна епизода. Ќе речам, ниту книги, ниту Википедии, ниту ништо.
Сум ви ја расипал ете епизодата, пак се извинувам, а се изнајадовте трици, ко да сум ви убил нешто во фамилија.
Па и куропецалења од модераторот, сила да покажел, чудни, стварно.
--- надополнето: 26 април 2013 во 17:57 ---
Сте го тргнале спојлерот има многу идиоти на форумот, среќа што јас веќе го знаев !

Ако е, тогаш ви должам извинување, искрено. Пишав на зафрканција, не ни имав напамет дека ќе се случи тоа што ќе се случи. Пишав да видам колку ќе се попалите, не знаев воопшто дека тоа ќе биде во следна епизода. Ќе речам, ниту книги, ниту Википедии, ниту ништо.
Сум ви ја расипал ете епизодата, пак се извинувам, а се изнајадовте трици, ко да сум ви убил нешто во фамилија.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Не е битно друже, ќе си попиеш бан. Лажен, нелажен доста се правевте паметни. Може и да ја заклучиме серијава да нема коментари повеќе. И тоа е како опција. Чисто да ви кажам.

G

Geezer

Гостин
Не е битно друже, ќе си попиеш бан. Лажен, нелажен доста се правевте паметни. Може и да ја заклучиме серијава да нема коментари повеќе. И тоа е како опција. Чисто да ви кажам.

Нека бе, само ако не е вистина тоа, ондак што прајме? Еден член потврди само, нека кажат тие што ги читале книгите. Бар да биде оправдано.
И никој не се правел паметен, да бидеме на чисто.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Нека бе, само ако не е вистина тоа, ондак што прајме? Еден член потврди само, нека кажат тие што ги читале книгите. Бар да биде оправдано.
Не претерувај сеа. Нема што никој да кажува и да потврдува. Ако некој сака да лета напред со дејството, бујрум има тема во литературниот под-форум.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Добро сосила сега будала се правиш? Имаат среќа луѓево што ја читаат темава што ги избришавме сите коментари кои се однесуваат на твојот испад, инаку кај ќе беше крајот. Патем фала што ми ја уништи серијава.(y)

Тука завршуваме со муабетов. Секој твој нареден коментар се брише, а јас чекам админот да ти стегне перманентен.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
А добро, шо е работава со „лажниве“ спојлери, пред некое време еден, сега пак.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
А добро, шо е работава со „лажниве“ спојлери, пред некое време еден, сега пак.
Секоја содржина која сугерира спојлер ќе биде отстранета а постирачот казнет. Од кај да знаеме ние дали е лажен или вистински? Кажав, доста од паметњаковичи. Ќе му се стави крај на ова. Мене сезонава ми отиде по ѓаволите. Бидете среќни што не можете да ги прочитате коментарите што ги избришавме.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.406
Поени од реакции
25.269
Реков и во минатиот пост. Никогаш нигде не сум се ставил "над" членовите во сите мои години модераторство. Ретко сум доделил поени, а уште поретко банови. Ова кон тебе не е покажување сила, немој да мислиш дека мене ми треба интернетот за да покажувам сила на него. Не сум лакеј на глори хантерите од интернетот.
Со минатиот јузер беше пофин, покултурен и знаеше до кај ти беа границите. Гледам со новиот јузер колиш, бесиш, палиш. :)
Пред еден месец беше баниран член кој исто така испадна "се зезал". Ќе бидеш баниран од темава за пишување. Ретко некој ме лути многу колку сега ти или кој и да се најдеше на твое место тогаш, истата казна ќе ја јадеше.

G

Geezer

Гостин
Реков и во минатиот пост. Никогаш нигде не сум се ставил "над" членовите во сите мои години модераторство. Ретко сум доделил поени, а уште поретко банови. Ова кон тебе не е покажување сила, немој да мислиш дека мене ми треба интернетот за да покажувам сила на него. Не сум лакеј на глори хантерите од интернетот.
Со минатиот јузер беше пофин, покултурен и знаеше до кај ти беа границите. Гледам со новиот јузер колиш, бесиш, палиш. :)
Пред еден месец беше баниран член кој исто така испадна "се зезал". Ќе бидеш баниран од темава за пишување. Ретко некој ме лути многу колку сега ти или кој и да се најдеше на твое место тогаш, истата казна ќе ја јадеше.

Човече, ова е више клевета. Ја не го зборам тоа, туку велам дека вие ќе ме бесите, колете и на колец ставите, поради ова. Не ми ставај зборови во тастатура.
Не е битно, покажете ја силата, ја имате овде. Само сакам да не се оствари вистина тоа во следна епизода, па да си ги пикнете навредите в уста и да се задавите со нив.

Zedd

Шансите да умрат главните ликови во серијата се големи, дали сега, дали на крајот од сезоната. Посто можност да умрат сите, или па никој.
Да сум мозгал па со умисла да сум пишал НАМЕРНО, за да нели, ви ги уништам животите, верувај, немам време за такво нешто и немам намера. Кога сме кај намерата, таа ми беше крајно заебантска, без да расипам некому нешто. Скроз ненамерно.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Од 50 ликови во серијата ти баш овој случајно го кажа па кажа и во која епизода ќе се случи тоа !

Јас не знам ништо конкретно ама слично на тоа ти што го пиша прочитав пред некое време на Чат на англиски беше пишано само "умира _______ " ниту кога, ниту како, ниту ништо, така да ако не си знаел голема конциденција е oва

Kajgana Shop

На врв Bottom