Game of Thrones

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Ќе сменеше нешто ако го боцнеше од напред?
Па менува нешто. Пред се` зборува доволно за неговата чест бидејќи со тоа ја прекршил светата заклетва. Кралската гарда треба да му служи на Кралот, без разлика каков е. Можеби и Баристан Селми не се согласувал со владеачката политика во тоа време, но му останал верен на Ерис до крај. Затоа Селми е помилуван од Роберт, а Џејми засекогаш ќе го носи прекарот Kingslayer.

И се надевам дека е баниран на некое време членот кој го пиша спојлерот т.е. фраерот кој побрза да се испофали дека знае нешто што секој може да го најде на Википедија.

Сега не ми се ни гледа наредната епизода.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.406
Поени од реакции
25.269
Geezer по брза постапка ќе биде баниран од темата. Кај мене спојлер се води ко убиство.
Сега види го што прави Гизер-ов. Ја почна серијава пред три дена, ги изгледа сите епизоди досега, па кажа спојлер за епизода која уште не е излезена. Ние што гледаме континуирано три години и одбегаваме спојлери сме посрани ко шофершајбна од страчки заради некој што се дрзнал прочитаното од википедија да го пофали овде. Јас се плашев некој од литературниот окружок да не заебе работа ама по се изгледа падобранците се тие кои заебаваат.
Еден на првата сезона пиша дека Нед Старк ќе умре. Сега Гизер пиша друг спојлер. Никогаш не сум се пувал дека сум модератор ама Џеј и Тивкиот Боб имаа една хумана кауза која како човек со алатки за модерирање треба да почнам да ја исполнувам.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
И јас го знаев, ама денес науив во која епизода ќе се случи. Сега ако може уште некој да ни пише како ќе се случи за да не мора да гледаме.
Тотално исто и јас, само мислев дека е во 9та епизода тоа. За нешто друго се однесува веројатно насловот Крвава Свадба се надевам нема и тоа да го дознаам пред време !

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Geezer по брза постапка ќе биде баниран од темата. Кај мене спојлер се води ко убиство.
Сега види го што прави Гизер-ов. Ја почна серијава пред три дена, ги изгледа сите епизоди досега, па кажа спојлер за епизода која уште не е излезена. Ние што гледаме континуирано три години и одбегаваме спојлери сме посрани ко шофершајбна од страчки заради некој што се дрзнал прочитаното од википедија да го пофали овде. Јас се плашев некој од литературниот окружок да не заебе работа ама по се изгледа падобранците се тие кои заебаваат.
Еден на првата сезона пиша дека Нед Старк ќе умре. Сега Гизер пиша друг спојлер. Никогаш не сум се пувал дека сум модератор ама Џеј и Тивкиот Боб имаа една хумана кауза која како човек со алатки за модерирање треба да почнам да ја исполнувам.
Педериште, пак се караше со мене пред 4-5 дена, мислеше Тирион е Wee-Man од Jackass. Сеа дојде паметен да се прајт. Абе ти ебам помодарот и сличните ко него. Ак не се напрает фраери на форум на тема, во реален живот сигурно никој немат ни муабет да им напрајт. Мочко помочан, ептен се изнервирав.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.625
Ќе сменеше нешто ако го боцнеше од напред?
Да, во ваквите приказни начинот на кој умираш или убиваш менува се. Зборува за карактерот, кој Ланистерови не го поседуваат, со исклучок до некаде на Тирион. Сите останати се Џубриња.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Гизер сељачиште невидено. Не ми се гледа серијава повеќе...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Среќа па ботот ми е на игнор, мада вашите коментари ми го скратија изборот на 2ца(n)
Не само што треба да се пазиш да не влегуваш во темата додека не ја изгледаш епизодата, туку сега треба цела сезона да изгледаш па тогаш да влезеш во темата, да не те заебе некој дебил.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Very lucky, верувам шокиран ќе бидам од сцената, кога ќе ја видам во понеделник.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.625
Ние останатите се би дале да се врати неизвесноста во нашите животи.

P.S.
Сега разбирам зошто порано ги палеле луѓето што читаат. I say burn them all! :)

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Заебано е малце што има доста луѓе кои ги прочитале сите 5 книги и врска немаш кога можеш да наидеш на спојлер. Затоа избегнувам да ги читам коментарите на некои сајтови како фејсбук, 9гег и слични. Има секакви будали на интернет кои ќе ти заебат епизода, сезона, серија.

Иначе до кај стигна стариот со пишување на книгите. Ваљда ќе дочека да ги напише сите :icon_mrgr:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Толку пази јас да не ти го кажам ти од друг го дозна ;)
Ќе си знам од 3 до 8 сабајле да не влегувам во темава.

Моментално си гледам гифови од Марџери колку да се расположам:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Заебано е малце што има доста луѓе кои ги прочитале сите 5 книги и врска немаш кога можеш да наидеш на спојлер. Затоа избегнувам да ги читам коментарите на некои сајтови како фејсбук, 9гег и слични. Има секакви будали на интернет кои ќе ти заебат епизода, сезона, серија.

Иначе до кај стигна стариот со пишување на книгите. Ваљда ќе дочека да ги напише сите :icon_mrgr:
шестата некаде на крајот од 2015, а може и 2016 да фати

Kajgana Shop

На врв Bottom