Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Во колку часот вечер е трејлерот? Слабо ми иде конвертирање во наше време...

F5 Youtube GoT channel commencing. :D
Во 11.35 EST ќе го емитуваат на Jimmy Kimmel. Kaј нас тоа е 4 и 35. Трејлерот по YouTube дури сабајле значи.

НВО рекоа дека овај трејлер ќе биде долг точно 60 секунди, а продолжена верзија најверојатно ќе има в Недела, по премиерата на новата епизода на Girls.

Да можеле подобра песна да одберат,ама ај и оваа will do.

Змејовите пораснале а,Калиси ми изгледаше како во некоја пиздарија да е западната,опкружена со војска.....некој гадно се заебал изгледа. :D

Џон копилето ќе се смува со таа што го намести,добро тоа не беше многу предвидливо. :icon_lol:

Сега уште да се утепаме од чекање уште месец и нешто. :(

Ама ќе биде прејако осеќам ! (y)

mnogu vesela pesna za serija kako sto e game of thrones.
edvaj ja cekam reakcijata koga ke zavrsi sezonava,se kladevme so drugar mi :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Калиси изгледа пиздер ќе прави и во трета сезона...Змејковците пораснале, собрала војска...Oh my, ќе биде јако, само штета што толку многу време се чека за нова сезона а има едваш 10 епизоди по сезона.

Мене не ми е проблем тоа дека серијата има по 10 епизоди од сезона, на фејсбук во пријатели ја имам Калиси и ја гледам секој ден :love::love::love: Понекогаш и лајкувам и и коментирам... Гејм Оф Тронс после нашата виртуелна врска некако ми е во... во втор план.

Добра идеја... :rolleyes:

NOT! :свиркам:

п.с. А овој постер?

tumblr_mh7vdpiF021rlrppzo1_500.jpg

:cuc: :cuc:

п.п.с. време е за промена на потписот, и за почеток на одбројувањето. :D

месец и нешто римејнинг...

tumblr_m544liiIHh1rn59k5.gif

Официјалниот постер, оној со драгонот, не ми се допаѓа. Не ми пречи што е минималистички, туку се навикнав од HBO да очекувам повеќе. Пример постерот од втора сезона толку e едноставен а толку моќен.

За потсетување еве го официјалниот постер за втората сезона:
game-of-thrones-season-2-official-poster.jpg

Претпоставувам нема да биде единствен постер кој ќе се појави деновиве. Маркетинг кампањата тек ќе се интензивира и претпоставувам ќе видиме доста варијанти на постери како оние од лани со кралските куќи и нивните знамиња и бои.

Оваа сезона доколку успешно ја следи приказната ќе ја направи GoT убедливо најдобра серија, без конкуренција. Не можам да дочекам и сум среќен за сите фанови што ќе добиеме задоволство од огромни размери :) После втората сезона имаше и критики дека паднала серијата во споредба со првата сезона, но после оваа сезона коментарите ќе бидат спротивни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom