Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Game.Of.Thrones.S02.EXTRAS.1080p.BluRay.DTS.x264-PublicHD

Фала брат, ова го чекав.

Обично по гледање на вакви behind-the-scenes потоа повеќе го ценам филмот/серијата, општо зборам. Се гледа колку труд е вложено и до кои екстреми одат за да постигнат некоја замисла и да доловат одредени настани. Плус ако ги има оние кратки backstories ќе биде епик. Сеа ќе го стаам на торентче. (y)

Фала брат, ова го чекав.

Обично по гледање на вакви behind-the-scenes потоа повеќе го ценам филмот/серијата, општо зборам. Се гледа колку труд е вложено и до кои екстреми одат за да постигнат некоја замисла и да доловат одредени настани. Плус ако ги има оние кратки backstories ќе биде епик. Сеа ќе го стаам на торентче. (y)
Ги има кратките приказни, Histories and Lore. Лани ептен ми се најдоа и ми објаснија некои работи кои ги нема во серијата.

Пак е 10 гига бе?...

Лани беше супер, ама оваа година некако ме мрзи, ќе се попалам.. а далеку е уште.

Да ама ги има во книгите. :D
Тогаш ги немав читано книгите и речиси ништо не знаев за религиите, историјата, Ноќната Стража, предокот на Калиси Ејгон, какво греење има во Винтерфел и сл. Друго е кога си у тек. :)
Пак е 10 гига бе?...

Лани беше супер, ама оваа година некако ме мрзи, ќе се попалам.. а далеку е уште.
Телекабел проблем. Го има истото и во 720p, само 5гб.

Постерот за трета сезона:

GOT-S3-Dragon-Poster_510x755.jpg

Вечер излегува трејлерот.

Постерот за трета сезона:

GOT-S3-Dragon-Poster_510x755.jpg

Вечер излегува трејлерот.

Али затоа (тизерот) трејлерот за трејлерот искочи... :icon_lol:

Трејлерсепшн да ги еам скржавите! :D

Трејлер за трејлерот....... 'murica ! :icon_lol:

Со нетрпение се чека да почне серијава.

Во колку часот вечер е трејлерот? Слабо ми иде конвертирање во наше време...

F5 Youtube GoT channel commencing. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom