Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Osven edna (za koja najavija deka ke bide vo 4:00), vo 3:00 gi pustaat.Знае ли некој со сигурност дали епизодата ја има во 3 часот на HBO Go или во 4.30 после прикажувањето на редовниот канал.
Фала за инфо.Osven edna (za koja najavija deka ke bide vo 4:00), vo 3:00 gi pustaat.
Osven edna (za koja najavija deka ke bide vo 4:00), vo 3:00 gi pustaat.
Јас ги гледав во 03:05 едната и другата во 03:30 заради НБА.Мислам си грешка, на Хбо Го ги пуштаат покасно заради некој да не лупа спојлери ке земе ке ја убрза серијата и ке го дознае крајот пред сите нас,затоа и на страната на хбо мкд и 4 и 5 епизода достапна пишува од 05часот на ХБО ГО.
Мислам си грешка, на Хбо Го ги пуштаат покасно заради некој да не лупа спојлери ке земе ке ја убрза серијата и ке го дознае крајот пред сите нас,затоа и на страната на хбо мкд и 4 и 5 епизода достапна пишува од 05часот на ХБО ГО.
тој шо пали, ако му е, реално 
. Мислам дека Дарлинг или Берик го побара тоа, не сум сигурен, демек барем да прозборел со Бран. Како и да е слика и прилика се што бараа го имаат тука, плус CGI на завидно ниво.А кога од прилика испаѓа торент,ако знае да пише некој ?
Барем тоа е реално тука за разлика од спартак.
Тука Theon додека беше во бродот дур ја плескаше таа курвата, апла се гледаше дека е грдосија, има фаца за улично испуцано курвиште.
Во спартак, улични курви, слугинки, секакви помии јадат, од рудник ги изнесуваат, од прв до последен заб сите наредени бели, светат. Или па дополнително, што никој нема екстра влакно на него, или сите се перфектно исчупкани и средени.
налет, да не зборуваме за спартак, втора омилена серија ми е после GoT.
Вторава сезона добро тргна, интересни работи се случуваат. За разлика од други филмови каде што се прават сојузи па после настануваат меѓусебни војни, овде сите од старт знаат кој што сака и како. Сцената со Волкот и Џејми е добра, а овој се брадосал онака врзан за стубот, грев ме фаќа за него
Калиси ми е моментално досадна, само шета по пустињето и се жали и ги теши тие нејзините.
Најдобар момент, кога Theon ја грабна сестра му да ја пофаќа на коњот, после кога разбра дека му е сестра. изразот на фацата, priceless![]()
https://www.stream2watch.ws/live/hbo-us-live-streamСтрим некој?

Одлично, фала ти <3