- Член од
- 29 јануари 2012
- Мислења
- 2.174
- Поени од реакции
- 3.729
не, не пробав да најдам на сите торент сајтови го нема торентоти ти ли ги виде leak-овите?
ја да

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не, не пробав да најдам на сите торент сајтови го нема торентоти ти ли ги виде leak-овите?
ја да
Чекај, чекај, чекај.
Ти, како член кој во темава во 90% од постовите хејта теории (а во другите 10% е „саркастичен“), си ги посетил тие 4534534645 места на итнернетов на кои се пишуваат теории?
Океј.
Иначе не е моја теоријата. Не ни ја пишувам ко моја, туку ко теорија која мислам дека може да се оствари. Ја гледаш разликата?
Исто како што теоријата за екпсанзија на универзумот не е моја, ама после читање и употреба на логика, сум увидел дека е возможна.
Како и со милион други теории што ги среќаваш низ животот, од кои дел отфрлаш затоа што се нонсенс а дел прифаќаш затоа што се Л О Г И Ч Н И.
И скроз го имаш помешано тоа кој е приврзаник на bandwagon во случајов. Нема по бандвагон од: Леле колку е јака серијава. Уствари не, едини по-бандвагон уствари од тој е: Леле само јас ли не гледам Гејм оф Троунс?
На крај, подобро е дури и да копипејстираш издржана критика, отколку да климаш со глава и удираш со истата во ѕид мислејќи дека ги навредуваш тие што повеќе сакале да размислат на одредена тема и да и ги најдат мааните и недостатоците.
Али ок, нема што повеќе да пишувам штом самиот имаш читано теории а се утепа од критикување на луѓето кои замарале со теории.![]()
Умре зашто си ја исполни сврхата според нејзината религија. Тоа беше симболично умирање, во конекст на God of Light, изгрејсонце енд стаф.Мене не ми е јасно зошто умре Мел; апла стара беше, користењето магијата ја исрпи или што? Зошто баш пред изгрејсонце, зошто не во текот на ноќта?
Oti 7 sezoni dzabe palese luge, nisto ne ispadna od prorostvata nejzini.Мене не ми е јасно зошто умре Мел; апла стара беше, користењето магијата ја исрпи или што? Зошто баш пред изгрејсонце, зошто не во текот на ноќта?
Е оти бе така? Па како за Арја погоди?Oti 7 sezoni dzabe palese luge, nisto ne ispadna od prorostvata nejzini.
На Сител измеѓу "Задруга" и "Кога лисјата ќе стивнат".Дечки абе каде иде на која тв ја даваат гот и кога е следна епизода....?
Не заебаај... Со што те хранат дома вака што делуваш многу интелигентенНа Сител измеѓу "Задруга" и "Кога лисјата ќе стивнат".
Не заебаај... Со што те хранат дома вака што делуваш многу интелигентен