Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Чекај, чекај, чекај.

Ти, како член кој во темава во 90% од постовите хејта теории (а во другите 10% е „саркастичен“), си ги посетил тие 4534534645 места на итнернетов на кои се пишуваат теории?

Океј.

Иначе не е моја теоријата. Не ни ја пишувам ко моја, туку ко теорија која мислам дека може да се оствари. Ја гледаш разликата?

Исто како што теоријата за екпсанзија на универзумот не е моја, ама после читање и употреба на логика, сум увидел дека е возможна.

Како и со милион други теории што ги среќаваш низ животот, од кои дел отфрлаш затоа што се нонсенс а дел прифаќаш затоа што се Л О Г И Ч Н И.

И скроз го имаш помешано тоа кој е приврзаник на bandwagon во случајов. Нема по бандвагон од: Леле колку е јака серијава. Уствари не, едини по-бандвагон уствари од тој е: Леле само јас ли не гледам Гејм оф Троунс?

На крај, подобро е дури и да копипејстираш издржана критика, отколку да климаш со глава и удираш со истата во ѕид мислејќи дека ги навредуваш тие што повеќе сакале да размислат на одредена тема и да и ги најдат мааните и недостатоците.

Али ок, нема што повеќе да пишувам штом самиот имаш читано теории а се утепа од критикување на луѓето кои замарале со теории. :toe:

еј, извини ако ти падна круната од малце сарказам у одговор на пост у кој што ти ме прозва мене, секако неповикан.
Бај д веј, фала што ми објасни што се теории и како функционираат, ќе си запишам за да знам.

Плус, тоа шо ме ставаш у било каков бендвегон, јасно кажуе дека си имаш проблем со моето мислење дека многу членови форсираат глупи теории РАДИ РЕДА. А дека сум навредувал луѓе што пишуваат теории е малце тенденциозно од твоја страна, но ок, тоа повеќе збори за тебе одколку од мене. Јас иам став и го бранам без разлика. Ти си очигледно навреден што некој има различно мислење. И тоа е малце тажно. Пак ќе кажам, има многу членови тука што имаат супер мислења и издржани критики, ама за жал ти не си еден од нив, штом си даваш за право да прозиваш неповикан, значи дека те боли тој факт. Само ќе ти кажам дека ми е жал за тебе.

"Shoutout to whoever took the time to move all the bodies into two seperate piles so Melisandre could walk out and die dramatically"
fq0g9u0wedw21.jpg

:lolzz:

Мене не ми е јасно зошто умре Мел; апла стара беше, користењето магијата ја исрпи или што? Зошто баш пред изгрејсонце, зошто не во текот на ноќта?

Мене не ми е јасно зошто умре Мел; апла стара беше, користењето магијата ја исрпи или што? Зошто баш пред изгрејсонце, зошто не во текот на ноќта?
Умре зашто си ја исполни сврхата според нејзината религија. Тоа беше симболично умирање, во конекст на God of Light, изгрејсонце енд стаф.

Oti 7 sezoni dzabe palese luge, nisto ne ispadna od prorostvata nejzini.

Дечки абе каде иде на која тв ја даваат гот и кога е следна епизода....?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom