Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Не заебаај... Со што те хранат дома вака што делуваш многу интелигентен
Со слонови, direwolfs, дотрачки хорди и други CGI прехрамбени артикли.:D
На HBO ја има бе. Кај ќе ја има другде.

Исто, праќајте ако најдете.

Ко џанаци сме сите тука. <3

Со слонови, direwolfs, дотрачки хорди и други CGI прехрамбени артикли.:D
На HBO ја има бе. Кај ќе ја има другде.
е фала ти на исрцпниот одговор :) серијава ја гледам обично у работни денови на торент ама деновиве сум по слободен па ме интресира на ТВ кога ке ја има следнава епизода за да ја гледам.. ништо повеќе ништо помалку и неам појма ни дали е денес ни утре ни у колку саат....

Мене не ми праќајте торенти, ја ги глеав најбитните сцени и не ми треба да ја глеам епизодава.[DOUBLEPOST=1557083935][/DOUBLEPOST]
е фала ти на исрцпниот одговор :) серијава ја гледам обично у работни денови на торент ама деновиве сум по слободен па ме интресира на ТВ кога ке ја има следнава епизода за да ја гледам.. ништо повеќе ништо помалку и неам појма ни дали е денес ни утре ни у колку саат....
Ноќеска у 3 е стално. Од почеток до денес.

59570350_890686707953227_8694516148009435136_n.jpg

праќајте и накај мене линк од торентот :)

и кај мене пратете торент, танк ју <3000

А да се затвори темата до премиера да не се најде некој паметен да истресе нешто just sayin :cautious:

А да се затвори темата до премиера да не се најде некој паметен да истресе нешто just sayin :cautious:

Имаше делови (најважните) од дејството за целата сезона ликнато. Со овие неколку сцени од наредната епизода што исто беа ликнати, тие првите беа потврдени, што значи голема е веројатноста и останатите да се точни. Така да, единствено чаре ви е да избегнувате интернет колку можете наредните 2-3 недели.

Oва ако е вистина, све ќе им простам на D&D, а тоа е стварно мноооогу. Гледај на сопствен ризик:
[
59666375_10218641188401630_8750218094267334656_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom