ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.973
- Поени од реакции
- 57.795
Серијава едино може да има задоволителен крај ако Серси се ебе со еден од змејовите и го сврти од нејзина страна.
Тешко, на слонови се пали.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Серијава едино може да има задоволителен крај ако Серси се ебе со еден од змејовите и го сврти од нејзина страна.
Арја е баба више, 22 год. има!Не бе. Не е така. Али знам дека така личи.
Само што не ги истакнувам за мене добрите моменти, туку само замерките.
Еве добро е новото интро. Одлично е.[DOUBLEPOST=1556648644][/DOUBLEPOST]
Имаше две такви убиства.
Зимаш девојче у руки и ти р'кнува нож у око, у стомак или бубрег. Два пути за пола саат се деси.
Малите девојчиња се најопасните кричри во GoT. Џинови, Најткингови... сите ги потценуваат.
ама во rlАрја е баба више, 22 год. има!
Змејовите јадат слонови, дотрачки хорди, direwolf-ови и све друго што спаѓа под буџетот за CGI."Ама како една менза успеа да нахрани цела војска и змејовите што јадеа ни еднаш не покажаа?!?!". Дај бе веќе срање ја направивте темава не ми се отвара да читам у пм. Намерно ги пуштија дотраките да изгинат дека немале храна а овие јаделе највеќе ебати тоа режисерите...
Ok, da bideme realni ova prashanje go postavi i Sansa vo epizoda 1, mada sega vekje ne e ni bitno toa."Ама како една менза успеа да нахрани цела војска и змејовите што јадеа ни еднаш не покажаа?!?!". Дај бе веќе срање ја направивте темава не ми се отвара да читам у пм. Намерно ги пуштија дотраките да изгинат дека немале храна а овие јаделе највеќе ебати тоа режисерите...
Нормален ли си ти бре?Ова е за друга тема, ама не се сменија филмовите и сериите, се сменија гледачите. Погледни ги оцените на старите филмови. Во денешно време ќе го распарчеа Кум и ќе беше обичен филм со 7.2 оцена. Тврдам дека Мартин да ги заврши книгите, и него ќе го распарчат. Ќе биде стар, отупен, мрзлив, подлегнал на фан базата итн итн... ене свеж пример, режисерот на новиот Mad Max беше истиот кој ги режираше старите Mad Max. Публиката, во главно неинформирана, го распарчи, а откако се информираа никој не го смени ставот, само го дораспарчија. Сега, тој не знаел како треба да изгледа Mad Max, тие знаеле.
Тоа на страна, кога сме кај јадната состојба на војските на северот, можеби Даарио Нахарис ќе се појави од некаде, по примерот на Мелисандре. Нели му оставија 2000 ансалид за да ги брани градовите таму?
Не.Загина ли Гили?
ич не се сеќавам.