Game cards

• Креатор на темата Креатор на темата Matej the Malicious
  • Време на започнување Време на започнување
Osnovnata verzija ti e 1300 denari, TBC 2400 i 2 geme cards ke te kostaat okolu 4000 denari, znaci vkupno 6500 denari

epa toa ne moi e problem tuku kaj da gi najdam neznam

Morbidnio напиша:
epa toa ne moi e problem tuku kaj da gi najdam neznam
Совет...не ги наоѓај. :wink:
Ќе имаш повеќе женски летово :)

Mac)) напиша:
Совет...не ги наоѓај. :wink:
Ќе имаш повеќе женски летово :)
Word! Откако ја избришав од компјутер (пошо ме банираа, не оти сакав) наредниот ден одма си ќарив женска, а иначе беше тоа сушен период исполнет со раидови и инстанци и no sex. Да не зборам за факултетот сеа, ке се уплашиш многу.....

Sephiroth напиша:
Word! Откако ја избришав од компјутер (пошо ме банираа, не оти сакав) наредниот ден одма си ќарив женска, а иначе беше тоа сушен период исполнет со раидови и инстанци и no sex. Да не зборам за факултетот сеа, ке се уплашиш многу.....

odma si fati zenska...demek dur igrase wow bese obelezan i zenskite odma begaa ...ili so e fintava demek fazla ke odam nadvor,ili podrustven ke bidam ? te molam kazi i ja odma da prekratam i sekoj den nova zenska

Ти кажуем ја од искуство, ако сакаш не верувај, твое е.

Верувај му на чоекот, пошо не те лаже... Не е дека е подруштвен или дека му пишува на чело дека игра wow па не може да си фати девојка, финтата е што не мрдаш од пред компјутер, играш ПО ЦЕЛ ДЕН!!!

Ehhh

Na 20 avgust sum na polaganje i ako polozam (da pominam prva godina) tatko mi rece ke mi kupi game card :):):):):):)
Toa e zivot jebiga

Na 20 avgust sum na polaganje i ako polozam (da pominam prva godina) tatko mi rece ke mi kupi game card :):):):):):)
Toa e zivot jebiga

А татко ти сваќа дека ако положиш на 20-ти и ако ти купи гејмкард, тоа ке ти биде последен испит шо си го положил?

А знаеш дека на полнолетните ко тебе не им треба гејмкард?

А татко ти сваќа дека ако положиш на 20-ти и ако ти купи гејмкард, тоа ке ти биде последен испит шо си го положил?

А знаеш дека на полнолетните ко тебе не им треба гејмкард?

Не сваќаш,он е средно!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2:
Колку шо разбрав јас?:toe:

Никој не "полага" у средно освен ако не се смениле работоте у последниве 3 години откако матурирав...

Никој не "полага" у средно освен ако не се смениле работоте у последниве 3 години откако матурирав...

ili ako nemas 1 edinica (popraven ispit po predmet na primer geografija od ona kokoskta ) :D

Абе тие што немат почнето да играт WoW подобро да не ја фаќаа играта. Играта е многу интересна се е ок нели али е заразна и до дека се откажеш туку така ќе ти помине времето мој совет јас а зарежив кога излезе ТБЦ и право избришав херој и све тоа беше шанса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom