Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
На Сител имаше бокс Владимир Кличко и заборавив како се викаше другиот, и овој стручниов коментатор - некој наш боксер, вика: Кличко му досаѓа со предната рака.

:pos:
Абе каква предна рака. :pos2:

Јас се извинувам на убацување, ама нели е за фудбал темава? Уствари ВО фудбал спаѓа, а гледам од секакви спортови.:toe: Не ми смета мене воопшто, ама онака информативно.:)

Не знам дали приметифте ама цело време овој на сител на клиши го викаше жил клиши..стварно е многу неписмен.

Ма и Аршавин го викаше Жил Клиши, а и Ебуе на почеток на утакмица имаше одличен шут :)

JUN KAREV!!!!!:nesum:

Изгледа многу го гледал Драган Николовски од А1 кога даваа англиско на А1 па и овој по него:pos2:

За Карев веќе традиција стана во Македонија. Уште во Валенсија и во Рома кога играше така го викаа коментаторите.

Леле еден во вторникот шо го слушав на радио :
Некако многу конфузно напаѓаат фудбалерите на Олимпијакос. Но и Бордо се многу конфузни во одбрана. Се на се конфузен фудбал во Франција. :toe::nesum:

:pos2::pos2::pos2::pos2:
Ееееј ме изнасмеа со ова...ама случајно он малку да не е конфузен:):)

хахаа митко бербатов:pos2::pos2:
легенди се од сител

Оној од Алфа ми го потече со тоа "го чепна".И вчера коа играа Барса и денес формула.Да даде господ некое надарено црнчиште да го чепне од позади!!1:ija:

Оној од Алфа ми го потече со тоа "го чепна".И вчера коа играа Барса и денес формула.Да даде господ некое надарено црнчиште да го чепне од позади!!1:ija:

А ова на формула 1:

Мака имаа сега фудбалерите :pos2::pos2: и вика, оп возачите на ферари:vozbud:

а оној па јанко коа коментираше некое првенство, и играа милан против вердер... и пато дае добар гол и овој јанко: ајде гасете телевизорите, децата на спиење идеме да шетаме покрај вардар...:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom