Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Игор Трпевски легендата!!! Значи залудно е да се пишува за неговите гафови зашто се безкрајни. Последниве натпревари на Македонија ме изнасмеа до смрт посебно против Шкотска со неговите коментари за судијата абе :zver: е човекот!!!!
Moze da se otvori posebna tema zanego.Mil e covekot ama kiksovite mu se specialnost posebno koga komentira reprezentativen natprevar na Makedonija...

A neznam koj ima receno po eden grub start AAA OVA E ZA VO ZATVOR

Малага - Барса...Коментатор( Игор Трпески) .....мислам:)

Tретиот корнер за Барса на натпреварот. Сите три во второто полувреме и еден во првото...:zver:

На Евертон-Фулам наместо Шварцер, коментаторот го кажа Шверцер:pos:

На Евертон-Фулам наместо Шварцер, коментаторот го кажа Шверцер:pos:
Абе такви се дешаваат, во зависност од транскрипцијата, ама еднаш двапати. Ам оној на Сител, цело време ги греши, катастрофалниот Игор Трпески

Абе :zver::zver: е Игорче шо толку го мразите,ако нема такви коментатори нема да има на шо да се смееме :toe:

Вчера на Малага-Барса. Стадионот место Ла Росаледа да го вика, така се вика од Малага, овој запнал Ла Ромареда од Сарагоса. Значи кој деген е немам зборови!

so milenko ne moze nikoj
vcera po zavrsuvanjeto na kvalifikaciite vo brazil go prikazaa na ekranot poljakot kubica i milenko veli ne znam za vas ama mene kubica mi lici na onoj ubiecot na novinarot vo, hrvatska eve posle gledajte vesti ke vidite deka lici na nego i vo profil a i vo anfas :tapp::pos2::pos2::pos2:

so milenko ne moze nikoj
vcera po zavrsuvanjeto na kvalifikaciite vo brazil go prikazaa na ekranot poljakot kubica i milenko veli ne znam za vas ama mene kubica mi lici na onoj ubiecot na novinarot vo, hrvatska eve posle gledajte vesti ke vidite deka lici na nego i vo profil a i vo anfas :tapp::pos2::pos2::pos2:

Е ОВА Е КРАЈОТ! ХАХАХАХАХАХАХАХ!!!

so milenko ne moze nikoj
ТХЕ АПОКАЛИПС :)

pocna so gafovi ovoj od kanal 5 :D:D vika Sonce na ednata strana, mechka se zeni na drugata :D:D:D:D:tv:

Milenko budaliot,pocna da treska gluposti uste ne pocnata trkata..:)

1.Sonce gree,mecka se zeni nad Sao Paolo..:)
2.Eve go Berni Eklstoun,posle zenata mu Suzana ke ja pegla ovaa ubava kosula
....Pa pocna posle geografija da predava,za dozdot:)

Еве го пак ... Наместо амазонската река, он кажа амазонската џунгла. :pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom