Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
od nasive gi ima mnogu eve nekolku:
Ivko Pngovski:gol...gol...gol...ne e gol...dali e gol?
Goran Milkovski:Ruskata odbrana e bavna sto znaci e i avtomatski spora
Goran Sterjov:Nigerija veke e eliminirana neznam sto ceka mozebi go ceka M.Oven navivacite na Anglija nasekade ja sledat svojata reprezentacijapa makar bilo toa i na krajot na svetot.
Zlatko Klinski:I dozdot paga i navivacite svirat,toa dava asocijacija na pesnata Singing in the rain.
-Dragi gledaci na gradskiot stadion vo Skopje 15,20 a mozebi i 60 000 gledaci
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Не е од коментатор, но на радио рече вака: „Вечерва игра Јувентус против Реал Мадрид во Лигата на шампоните“.

Овој од Еуроспорт србинот на натпреварот помеѓу Турција-Босна,наместо Мемет Аурелио цело време викаше Фабио Аурелио:pos2:..

Ама двајцата српски коментатори на Еуроспорт се легенди,која слобода си имаат во коментирањето тоа е чудо невидено,а зборат се што ќе им дојде на памет.И скоро на секој фудбалер му имаат измислено прекар по кој цел натпревар го викаат така.(На пр.Робињо=Гризинка,Руни=Шрек,Инзаги=Столица,Рисе=Жути и други кои во моментот не ми текнуваат.)Али поради таа слобода што ја имаат,човек со мерак да ги слуша и да го гледа натпреварот(интересно ќе ти биде и шах да гледаш)ЛУДАЦИ!!!:)

ejjj Не ми текнуе како му беше правилното име на тој атлетичарот што на последнава олимпијада коментаторот на мтв го кажа 2 пати како MICHAEL JACKSON ( и он бесе некој МАЈКЛ само не ЏЕКСОН :D )

од сител тој порано на една утакмица ги имаше фудбалерите пред да почне утакмицата се загреваа и ја шутна еден топката нагоре и овој вика додека е топката во воздухот да ви ги соопштам составите:pos2:

од сител тој порано на една утакмица ги имаше фудбалерите пред да почне утакмицата се загреваа и ја шутна еден топката нагоре и овој вика додека е топката во воздухот да ви ги соопштам составите:pos2:

Си слушнал нешто ама не си дослушнал. Ова се деси на кошарка, пред доста време, кога судијата ја фрли топката нагоре за да скокаат центарите по неа на почетокот на прва четвртина.

ejjj Не ми текнуе како му беше правилното име на тој атлетичарот што на последнава олимпијада коментаторот на мтв го кажа 2 пати како MICHAEL JACKSON ( и он бесе некој МАЈКЛ само не ЏЕКСОН :D )

Не се викаше Мајкл.Тоа беше Јусеин Болт од Јамајка.А коментаторо наместо Мајк Џонсон, кој кажал пофални зборови за Болт, го кажуваше Мајкл Џексон:)

На сител шутраков сега ја коментира Виљареал-Атлтико.М
Запнал отиде носот на Де Лукас, после вика еве го Де Ла Лукас а играчов на Атлетико е уствари Де Лас Куевас.:tapp:

Стујпииддд...:)

сега на виљареал-атлетико, израмнуваат атлетико на 4-4 и игор трпески мислам дека беше: ова не можеше да го режира ни спилберг. јан флеминг го поминаа-никогаш не вели никогаш:pos::pos::pos:.

сега на виљареал-атлетико, израмнуваат атлетико на 4-4 и игор трпески мислам дека беше: ова не можеше да го режира ни спилберг. јан флеминг го поминаа-никогаш не вели никогаш:pos::pos::pos:.

Улаф е целиот бе...плус и Алфред Хичкок го кажа ...:tapp:

Абе каментаторов на сител е закон нема што.Книга може да се напише за него.Де Јонг се повреди и цело време вика Бабел се жали на повреда.И после кога Холандија направи измена и излезе повредениот Де Јонг вика:Иако Бабел се жалеше на повреда Де Јонг излегува.Па не сме слепи да му се сневиди.

Абе овај од Сител експерт изведува. Коментира Фудбал, Кошарка, Ракомет, што и да дават на Сител за спортот он коментира, експерт е чоекот :pos2:

Мислам дека беше Атанас Костовски ама не сум сигурен ,ова не е гаф ама болна реалност хехе вака "Игорче Митревски нашата надеж нашиот херој во селекцијата на Македонија (го фали го фали 5 мин), и да видиме корна за Хрватска (или некоја друга држава беше...не е битно) нафрлена топка и и и АВТОГОЛ автогол на ИГОРЧЕ МИТРЕВСКИ!!! хахахахахахахах :vozbud::vozbud::vozbud:

Игор Трпевски легендата!!! Значи залудно е да се пишува за неговите гафови зашто се безкрајни. Последниве натпревари на Македонија ме изнасмеа до смрт посебно против Шкотска со неговите коментари за судијата абе :zver: е човекот!!!!

,, Каква одбрана на Сколс, о се извинувам на Ван Дер Сар,, :pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom