GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.863
- Поени од реакции
- 11.956
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com
А "deja vu" ќе го прочиташ дежа ву или дежа ви ? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дежа ви ќе го прочитам, не знам зашто сите го викаат дежа ву, ама ај нема везе.А "deja vu" ќе го прочиташ дежа ву или дежа ви ?![]()
Вчера додека играа Холандија - Франција и нели веднаш после голот на Франција одма даде Холандија. И коментаторов цел возбуден вика: Леле е ова беше враќање во иднината :kez:
заборавив и тоа да го напишам. лудница се виа на алсат, а и стручните коментатори му се крај. тиа синоќа на холандија франција заврши утакмицата не научи кои играчи играат, и по 3 пати истите негови анализи и повторуеше.
спортски поздрав
Da be sea sakav da go pisem :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Hrabrite ja pratat srecata :pos2::pos2::pos2::pos2:Леле овој на ракомет ама го опна наместо "Среќата ги следи храбрите" рече ‘‘храбрите ја следат среќата‘‘
Da be sea sakav da go pisem :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Hrabrite ja pratat srecata :pos2::pos2::pos2::pos2:
Тој на АлСат место Најџел де Јонг викаше Нигел де Јонг.А на почетокот рече тоа беше химната на Франција а сега химната на Орање.Се пресмеав тогаш.Не знам како тоа Oranje правилно го читаат Холанѓаните, ама да се чита Орање не сум сигурен.
Што сакаш кога секој ден џиџи им е стручко он да знаеше нешто ќе водеше некој клуб а не да кисне по тв
Мислам ова што беше напишано стварно не држи вода!!