Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Златко Калински (меч Италија - Гана)
Срцето на Кингстон (голман на Гана) чука со 200 на сат при помислата дека ќе шутира Тоти (то значит дека кутриот Кингстон е смрзнат, срцето му чукат 3 пати во минута! нормално чукат 82 пати во минута...)

незнам точно за кој фудбалер,нити пак за кој коментатор стануваше збор,ама знам дека играчов се утепа од играње и у одбрана и у напад и коментаторов вика:****** (името на играчот) е женска за се :pos::pos:

го свитка зглобниот скоч (наместо скочниот зглоб)

јас се сеќавам пред околу 2-3 години , на струмичката телевизија даваа некој пренос од третолигашки екипи , исток запад , слично , и игра Тиверија од Струмица против Зубово /Робово , не сум сигурен , исто така струмичка екипа. Најголем гаф досеа што го имам слушнато.
Напаѓачот започнува спринт од околу 30 метри и е сам пред голот , нема кој да го сопре . и коментаторот зборува набрзина " oва ке биде гол , гол , гол , гол , гоол! , КУ*АЦ СТАТИВА! " и одма реклами пуштија и технички проблеми се појавија :D

436053 напиша:
незнам точно за кој фудбалер,нити пак за кој коментатор стануваше збор,ама знам дека играчов се утепа од играње и у одбрана и у напад и коментаторов вика:****** (името на играчот) е женска за се :pos::pos:

така рече и јас го чув:pos:

Франција - Швајцарија ова е 13 натпревар на Свестското првенство 2006 и единствен што заврши нерешено.

Пред некој ден Шведска играше нерешено.

Коментаторот на МТВ

436053 напиша:

Мислам беше за Бразил - Хрватска. Женската е Кака :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Fantom_oh напиша:
a, mi tekna... na svetskoto 2002, na poluvreme: na sred reklami se dobiva slika od stadionot i go slusam komentatorot vo pozadina (ne znam koj bese):
NE MOZAM DA RABOTAM!!!
:smeshko:Се сеќавам на ова!(и тоа дерење беше)- Калински
А ептен одамна беше се сеќавам ракомет коментираше ваљда Зоран Михајлов и вика"судијата означи почеток и топката може да тргне од центарот на плоштадот"?! ц ц ц

Neznam dali bese Mihajlov ili Kalinski:Kako samo ja smesti mrezata vo topkata na golot.:pos:

gerard напиша:
Ова е старо али јако.

Аце Русевски.

- со какви амбиции пристигнавте во Германија?
- па видете.. јас пристигнав со воз
Надупунување....
-Што мислите за противникот?
-Што има јас да мислам нека му ја мисли он...:pos:

Од светсково...
На првиот натпревар на Гана голманов Кингсон напрај неколку глупости и коментаторов:
Како брани опасност е за својот гол...

pred 7-8 godini, ne znam so emisija bese, ne bese sport... imase voditelov gostin vo programa... i go prasvit:
-so so se zanimavate Vie?
-pa, pravam oluci...
-od lamarina?
-ne, od hobi...

Ej i jas sakam da pisama za eden gav ama ovoj odese poinaku i se sluci vaka... jas na gracki stadion ga sledam natprevarot pobeda - belasica a isto taka i si nosam Djebno radivce i go slusam komentatorov kako komentira... na utakmicata imase nikakva igra ocajna a toj go slusam i veli eve sega fudbaleritr na pobeda igraaat samo pred golot na protivnikot kako sprin eve eden grup prekrsok aj jas sledam dirkno naprevarot aba nisto ne se slucuvase mi dojde kako ovaj da komentira druk naprevar ovoj kazuvase nastani koi ne se slucuvaa na naprevarot aba se utepav od smeenje Pozdrav ........

Исто од годинешново првенство:
Полска прв пат на Светско првенство беше 1938 година. Ова го кажувам за помладите љубители на фудбалот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom