Фудбалски вести

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Црна Гора - Тако звано Косоово.
Селектор Тумбаковиќ несака да учествува во оваа утакмица, Мирко Иваниќ и Филип Стојковиќ не сакаат да играат.
Така ти е тоа кога се меша политика и УЕФА ја водат корумпирани луѓе.

Се изнапрерадував на веста :jeeee:
Маму им јебем коруптивна...
Сеа уште да им одземат домаќинство на шеиците, ќе славам по улици :jeeee:

Сеа уште да им одземат домаќинство на шеиците, ќе славам по улици :jeeee:

Тоа нема да се случи.
И да ја дадат на друга држава, никој нема да прифати од причина што немаат време да организираат настан како СП за толку краток период.

Тоа нема да се случи.
И да ја дадат на друга држава, никој нема да прифати од причина што немаат време да организираат настан како СП за толку краток период.
Тоа секако не ми ја намалува радоста од оваа вест, а и секако ќе си се надевам, особено што има спремни држави, Германија на пример, што без проблем би можела да организира, сепак има уште цели 3 години до тогаш, не е дека е утре СП ;)

Тоа секако не ми ја намалува радоста од оваа вест, а и секако ќе си се надевам, особено што има спремни држави, Германија на пример, што без проблем би можела да организира, сепак има уште цели 3 години до тогаш, не е дека е утре СП ;)
Германија после тоа СП треба да организира ЕП, така да одма отпаѓа од игра :)
А ѝ не верувам дека ќе им го одземат, голема брука ќе пукне.

Германија после тоа СП треба да организира ЕП, така да одма отпаѓа од игра :)
А ѝ не верувам дека ќе им го одземат, голема брука ќе пукне.
Како пример ја спомнав Германија, скоро сите од западна Европа би можеле за три години да се организираат. Како и да е, мене ми е пресреќа дека се потврди како добиле организација шеиците, нека пука бруката :icon_mrgr:

Колку што читав, тогашниот претседател Саркози го викнал на ручек, со двајца катарски шеици. Платини од таму излегол без јајца и гласал како што гласал. Осум месеци подоцна Катарќаните (што би рекол Шојиќ) го купуваат ПСЖ. Катар добива светско. Работници од цела Азија од прва рака дознаваат како се изградени пирамидите...

Не прочитав никаде сериозно дека на Катар ќе им се одземе СП. Нема ништо од тоа изгледа. Само некои портали шпекулираа за тоа па пишуваа дека Англија е прв фаворит.

Дури и да им се одземе организацијата мислам дека редот е на Азија. Ама освен Јапонија или Кина не знам која друга азиска земја би можела да организира толку брзо.

Тешки милијарди потрошија досега за да му го одземат домаќинството, и јас сакам ама џабе си прајме бајрам со умот, Јапонија или Кина би биле одлични домаќини, имаат и добри стадиони, за работна организација и култура да не прајме муабет.

Не прочитав никаде сериозно дека на Катар ќе им се одземе СП. Нема ништо од тоа изгледа. Само некои портали шпекулираа за тоа па пишуваа дека Англија е прв фаворит.

Дури и да им се одземе организацијата мислам дека редот е на Азија. Ама освен Јапонија или Кина не знам која друга азиска земја би можела да организира толку брзо.

Нема веќе ред.
Само едно правило важи, односно треба да поминат 2 првентства за да може повторно СП да биде на тој континент.

Нема веќе ред.
Само едно правило важи, односно треба да поминат 2 првентства за да може повторно СП да биде на тој континент.

Па добро. Во секој случај Европа отпаѓа како опција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom