Фудбалски вести

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
"@ben_rumsby: #mcfc facing cut in Champions League squad size and heavy fine for failing FFP: http://t.co/MfPuurVrd8"

Сити и ПСЖ ги прекршиле ФФП правилата. Ќе има комитет кој ќе согледа како може да ја исправат грешката со исфрлање на фудбалери или ќе сносат последици во ЛШ.

larisa-banana-615x400.jpg
:drk:

Може и да е, ама што ако во блиско време не се случеше мавање банана? :D Ќе чекаа се додека некој не мавне банана на терен?
Или и дечкото што ја мавнал бананата е член на таа кампања?

Го чекале само вистинскиот момент кога ќе иа друг сличен настан, скандалот со газдата на ЛА Клиперс им дојде како порачан, фала богу дека и дечкото со бананата е дел од кампањата. Сеа не можам да ти тврдам нормално, но лично поверојатно ми е ова да е осмислено, него случајно. Претеруваат со ова, не се толку чести расистичките испади колку што прават дека се.

Selektor reprezentacije BiH Safet Sušić, objavio je imena igrača koji će se od 15. maja 2014. godine pripremati za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Na spisku se nalaze 24 fudbalera a o izboru selektor je rekao: „Opredijelio sam se za 24 igrača za koje smatram da su naši najbolji igrači u ovom trenutku.“

Kad je riječ o ciljevima selektor je naglasio: „Moramo da imamo cilj, a to je plasman u osminu finala. Smatram da Nigerija i Iran nisu kvalitetniji od nas i možemo da prođemo grupu.“

Untitled.jpg

Se uste neoficijalno,no City i PSG ke treba da platat po 60milioni i maksimum 21 igrac za naredna sezona,za razlika do sega mozea da koristat 25.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom