Фудбалски вести

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
И мене ми текнува дека имаше по вести кога Ромарио го постигна 1000-тиот гол. А и Пеле мислам беше тука некаде. Не знам од каде излезе оваа статистика.

Јас ако не се лажам Ромарио над 1000 голови има, да не не му имаат признаено дел од головите?
Искрено не знам, ако треба да погодувам би рекол дека во статистикава горе не се сметаат голови од пријателски? Или национални голови? Или нешто трето :D

Јас ако не се лажам Ромарио над 1000 голови има, да не не му имаат признаено дел од головите?
Жими стојче.
Сам си ги измислил пола од головите. Ок Пеле ај можеби у тоа време у тој Бразил таму којзнае колку не му ги пишале. Ама Ромарио кој играл фудбал у 90тите години кога со копачи ги тепале на утакмица да даде 1000 гола никад.

Монструми ко Роналдо и Меси у модерниов фудбал кои даваат по 40-50 лигашки голови у сезона не можат да стигнат до такви бројки а не па Ромарио.

А па и некои вакви унгарци и руси коа ќе видам на врвот од вансериски статистики ми се лоши, со војска може ги давале тие голови или на тепка пишана статистика.

Жими стојче.
Сам си ги измислил пола од головите. Ок Пеле ај можеби у тоа време у тој Бразил таму којзнае колку не му ги пишале. Ама Ромарио кој играл фудбал у 90тите години кога со копачи ги тепале на утакмица да даде 1000 гола никад.

Монструми ко Роналдо и Меси у модерниов фудбал кои даваат по 40-50 лигашки голови у сезона не можат да стигнат до такви бројки а не па Ромарио.

А па и некои вакви унгарци и руси коа ќе видам на врвот од вансериски статистики ми се лоши, со војска може ги давале тие голови или на тепка пишана статистика.
Па играше до 89 години Ромарио баш ради тоа, плус почнал многу млад да ровари по Бразил и тоа мртвите лиги таму така да којзнае... Сеедно не замарај поништи го Роналдо да не ти ебам матер.

:@

каде му стојат тие 1000 голови? На ѕид закачени? Курац мој дал 1000.. Влези кај него на вики, официјално без пријателски има дадено околу 500 и нешто..

Секако дека Џерард треба да биде пред Тони Крос.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom