Фудбалски трикови - туторијали

• Креатор на темата Креатор на темата N1GHTMARE
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.345
Поени од реакции
75
Овде ке пишуваме за сите футбалски трикови,и нормално тутројали како да се направат еве неколку од мене

ATW

Rainbow

Elastico/Flip Flap

Back Heel

Подоцна Уште

Ја иам една желба у животов поврзана со ФуТбалов. Сакам да научам да пуцам као "Trivela-та" на Кварезма. Ми се допаѓа начинот на којс е движи топката.

ПОвелете Видео

И ова е еден вид трик, Шутерски трик(јбг не знаев као да го формулирам па мораше вака).

првото е тапа, второто го знам, третото ми има успеано еднаш по грешка, четвртото е монтажа :)...........Kварезма да го пуши!!!

Ја иам една желба у животов поврзана со ФуТбалов. Сакам да научам да пуцам као "Trivela-та" на Кварезма. Ми се допаѓа начинот на којс е движи топката.

Дојди јас ќе те научам :)
Сериозно, го имам пробано ова чудо и навистина од поголема далечина со лева нога доста добро ми оди :pipi:

ПОвелете Видео

И ова е еден вид трик, Шутерски трик(јбг не знаев као да го формулирам па мораше вака).

не е тешко, го користам често освен за слободни удари. само незнаев како се вика, сега знам :D

Пеер и јас знам вакви финти само не сум се снимал не се фалам по нет.:toe::toe::toe:

Џабе туторијали глупости ако немаш талент неможе секој овие финти да ги прави.

Џабе се овие финти ако не знаеш фудбал да играш :wink:... Финтата е да се покажеш на терен, а не некој да те снима со телефон.

Еве ви туторијали...не тренирам фудбал,ниту сум тренирал,играм улично..од пред една год ги вежбам сите овие трикови...ги знам..мн ми помогнале на утакмици и турнири(школски се разбира)
типчево е цар..оод него ги научив..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom