Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.576
- Поени од реакции
- 26.752
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурно повеќето се за настапи и перформанси, така да тешко нешто од тоа да има исполнетоСитна роба, дуќанчиНа.
@Донев зашто ти се замараш со такви работи, ги има исполнети тие бонусите за трансферот?
Едино за Ла Лига од минатата сезона.Ја отворив статијата и ја прочитав и освен класично новинарско квази екслкузивно кружење нема ништо друго. Замарање бла бла бла и изјава од агентот негов дека Баерн е голем клуб и тоа не би го изненадило Хакими пошто Баерн секад ги сакал најдобрите а Ашраф е еден од најдобрите на својата позиција. .... бла бла бла Спорт 21 знае дека Хакими е отворен за премин у Баерн.
Да најавени се трансфери доколку има продажба само на други играчи (Pavard, Tolisso, Sule, Coman,) иако со Баерн никогаш неможиш да знеш, многу трансфери ги извршуваат во тајност.Да, ама не можат сега толку да трошат.
Топ, ќе се најде у Челзи немам ич проблем, ветеран за младите, сакан човек, пола сезона он ќе биде повреден, друга половина повреден ќе биде Пулишиќ, ќе ротираат.Ситна роба, дуќанчиНа.
@Донев зашто ти се замараш со такви работи, ги има исполнети тие бонусите за трансферот?

Да најавени се трансфери доколку има продажба само на други играчи (Pavard, Tolisso, Sule, Coman,) иако со Баерн никогаш неможиш да знеш, многу трансфери ги извршуваат во тајност.
Веројатно и ќе се фокусираат на пазарот на слободни играчи, затоа сме и поврзани со Вијналдум за кого јас лично не сум фан, се надевам до година ќе го потпишат Нехаус.
Ајде земајте го, да не ми се привлече и овој во Барселона.

Артета му се случи.Што се случи со Томас Парти? Пред сезоната мислев дека е еден од најдобрите трансфери. Не го гледав Арсенал премногу сезонава, ама не памтам нешто добро да сум видел од него, ниту па да прочитам.
Ептен добро се покажа одлуката на ПСЖ да ги пуштат Кавани и Силва.
Па па па.. топ му е у ПСЖ.
Му чуе нему, пишува после одбиен данокНемаше некој луд данок во Франција за странци, околу 45%?