Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ситна роба, дуќанчиНа.

@Донев зашто ти се замараш со такви работи, ги има исполнети тие бонусите за трансферот?

Сигурно повеќето се за настапи и перформанси, така да тешко нешто од тоа да има исполнето :DЕдино за Ла Лига од минатата сезона.

Не верувам да го продадат, а и он тешко да сака да си оди.

Achraf Hakimi is open to a move to FC Bayern [
@Plettigoal
,
@SPORT1
]
Ја отворив статијата и ја прочитав и освен класично новинарско квази екслкузивно кружење нема ништо друго. Замарање бла бла бла и изјава од агентот негов дека Баерн е голем клуб и тоа не би го изненадило Хакими пошто Баерн секад ги сакал најдобрите а Ашраф е еден од најдобрите на својата позиција. .... бла бла бла Спорт 21 знае дека Хакими е отворен за премин у Баерн.

Да, ама не можат сега толку да трошат.
Да најавени се трансфери доколку има продажба само на други играчи (Pavard, Tolisso, Sule, Coman,) иако со Баерн никогаш неможиш да знеш, многу трансфери ги извршуваат во тајност.
Веројатно и ќе се фокусираат на пазарот на слободни играчи, затоа сме и поврзани со Вијналдум за кого јас лично не сум фан, се надевам до година ќе го потпишат Нехаус.

Ситна роба, дуќанчиНа.

@Донев зашто ти се замараш со такви работи, ги има исполнети тие бонусите за трансферот?

Топ, ќе се најде у Челзи немам ич проблем, ветеран за младите, сакан човек, пола сезона он ќе биде повреден, друга половина повреден ќе биде Пулишиќ, ќе ротираат.

Без заебанција, нека дојде.

Малце скапичко..ама од друга страна па, искуство и целата аура што ја носи Еден како поранешен играч на Челзи вреди за парите...

Плус, ако топ играчите у светот сега вредат 250 милион долари....
Немам проблем за ова.

Плус може и некој дил да се скоцка, 30 милиони+Алонсо или шо знам :D

Да најавени се трансфери доколку има продажба само на други играчи (Pavard, Tolisso, Sule, Coman,) иако со Баерн никогаш неможиш да знеш, многу трансфери ги извршуваат во тајност.
Веројатно и ќе се фокусираат на пазарот на слободни играчи, затоа сме и поврзани со Вијналдум за кого јас лично не сум фан, се надевам до година ќе го потпишат Нехаус.

Sule nema da bide prodaden. Koga igrase vo Hoffenheim, trener im bese Nagelsmann.
Pavard nema sansi da bide prodaden.

Herbert Hainer: "It's clear that the summer window will not be an easy task this year. We have a young and strong team with a lot of potential. We're going to expand the squad with some additions, but I don't see the need for expensive transfers" [Bayern Insider, @cfbayern]

Herbert Hainer on Hakimi: "I'm happy when great players are linked with FC Bayern and when it's said that they would like to come. But as I said we have a very good squad that we'll expand, but no more expensive transfers" [ Bayern Insider, @cfbayern]

Нема потреба Интерашите да се плашат за Хакими.
Нема пари многу да трошат летово Баерн.

За наредното лето ќе се чуваат за Халанд. :sneaky:

Што се случи со Томас Парти? Пред сезоната мислев дека е еден од најдобрите трансфери. Не го гледав Арсенал премногу сезонава, ама не памтам нешто добро да сум видел од него, ниту па да прочитам.

Ептен добро се покажа одлуката на ПСЖ да ги пуштат Кавани и Силва.
Артета му се случи.
Го исфорсира повреден, му обнови повреда, и сеа се лажеме дека не го бива, до играчот е, никако тренерот нема удел....

Немаше некој луд данок во Франција за странци, околу 45%?
Му чуе нему, пишува после одбиен данок(y) за тие 45% нека мисли арапот!
А и него го боли ќоше, тече нафта, не ја копа со копач:)

А зошто не би останал? Дури и да сака да си оди, нема каде :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom