Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако успеат да го шитнат санчо за 90+, го задржат халанд и се пласираат во лш сезонава ќе биде релативно успешна за Дортмунд. Санчо според мене е заменлив играч и лесно ќе може да се надомести таа дупка од некој нов копиљ. Од друга страна Халанд никако нема да можат да го сменат. Следната сезона со поискусни и посозреани Белингам и Халанд ќе бидат левел погоре. Парите од Санчо мораат да ги искористат за еден везњак на местото на Емре Чан, а овој да го испратат да игра у втора турска лига за анталијаспор.
Се сложувам.Tие ќе дигнат ама кој ќе им го плати фудбалерот? А наредна сезона како што вика @Castiel ќе има една година помалку од договорот. Мора да си стават на кантар дали повеќе им се исплатат тие 80-90 милиони од некој клуб или наредно лето да го изгубат левериџот во преговарање.
Европското го спомнав како можност за дигање на цената на играчот. Сепак ако покаже дека е класа и блесне на ова Европско (а реално го има талентот а и игра во Англија која што е одлична репка) тогаш Дортмунд ќе може да му бара 90-100+ милиони.Дортмунд само европското може да ги извади.

Demek ti prodavas i go zimas kesot..Продаваш не чини чуваш не чини.
Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk
Demek ti prodavas i go zimas kesot..
Јасно му е веќе дека не може да води екипа од висок ранг. Не го игра тој фудбал што го бараат големите клубови.Интересен ми е Мурињо викаше пред некој ден не бил за Бундеслига и онака само Баерн бил за него ама па немало предизвик. За потоа да оди во Рома. Секако со среќа и многу успеси.
Па осмо место се, за кого да бидат заинтересирани за Мбапе ли? HhhhhБрекало во Арсенал или Ливерпул?
За ваков мртов Арсенал може, но од каде Ливерпул се заинтересирани навистина не ми е јасно.
Ливерпул има пари, сеуште е актуелен првак на Англија, редовно топ 3, пред 2 години ја освоија ЛШ, пред 3 играа финале итн.Па осмо место се, за кого да бидат заинтересирани за Мбапе ли? Hhhhh
Ливерпул има пари, сеуште е актуелен првак на Англија, редовно топ 3, пред 2 години ја освоија ЛШ, пред 3 играа финале итн.
Разбирам дупешка поради послаба сезона годинава, но реално Ливерпул е екипа над рангот на Брекало.
Па дури и за Арсенал би бил играч за ротација, не засилување.