Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Па искрено Јунајтед ако не платат толку, ќе нема кој друг клуб да плати толку пари, освен ПСЖ ајде.
Мислам дека сигналот од Јунајтед е дека е скап. ПСЖ можеби, ако мислат Мбапе да го продаваат!

Мислам дека сигналот од Јунајтед е дека е скап. ПСЖ можеби, ако мислат Мбапе да го продаваат!

теорија нема ни Мбапе да го пуштат арапите а богами и нема кој да фрли толку пари

Sent from my iPhone using Tapatalk

теорија нема ни Мбапе да го пуштат арапите а богами и нема кој да фрли толку пари

Уште една година договор има, а не планира да потпише нов. Ќе го пуштат летово сигурно.

Па па па.. топ му е у ПСЖ.

Реално таа плата нема да му ја даде никој друг клуб. Дури ни Барселона која највеќе троши на плати на играчи (80% од ростерот преплатени) не може веќе да си дозволи таков луксуз, доволно се заглавени финансиски. Иако и Нејмар сигурно кога би бирал друг клуб освен ПСЖ, гарант би одбрал пак да игра со Меси.

Така да, топ му е во ПСЖ.

Уште една година договор има, а не планира да потпише нов. Ќе го пуштат летово сигурно.

мислиш до пари им е на арапите па сеа алармот уклучен да мора да се шитне?
колку му е цената сега?

Реално таа плата нема да му ја даде никој друг клуб. Дури ни Барселона која највеќе троши на плати на играчи (80% од ростерот преплатени) не може веќе да си дозволи таков луксуз, доволно се заглавени финансиски. Иако и Нејмар сигурно кога би бирал друг клуб освен ПСЖ, гарант би одбрал пак да игра со Меси.

Така да, топ му е во ПСЖ.

па не ме чуди да му ветиле дека ке му го донесат Меси [emoji28]

Ако сакаат и Меси и Халанд нека ги донесат се додека Дагба и Бејкер им се бекови и средината им е составена од копачи како Ерера, Данило, Паредес, Геје ништо нема да направат. Страшно небалансиран тим е ПСЖ, багра на платеници. Куртони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom