Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.576
- Поени од реакции
- 26.752
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку е топ играч ќе видиме кога ќе отиде во поконкурентна лига, не викам ни дека е лош ни дека е супермен, само би сакал да го видам надвор од комфорната зона наречена Дортмунд!Санчо е топ играч бе шо ви е, какви играчи отидоа за енормни цени само.
Одамна си го спомнувам у фан клуб Реал штета шо Чика Перез не чита таму.

Каква комфорна зона дечкото со добри игри си избори трансфер у Дортмунд, а нормално дека и он ќе сака да се врати у Англија, не се слепци овие од Јунајтед сигурно и од времето на Сити го имаат скаутирано.Колку е топ играч ќе видиме кога ќе отиде во поконкурентна лига, не викам ни дека е лош ни дека е супермен, само би сакал да го видам надвор од комфорната зона наречена Дортмунд!
Многу симптоматично е што никој освен Јунајтед не се спомнува како заинтересиран, освен веројатно ти во фан клуб Реал![]()
Го погодија клубот, Интер е убедливо најтешка екипа за продавање играчи , па посебно ако му се битни.
Зошто? Воопшто немам таков впечаток, а и не ми текнува некој пример.Го погодија клубот, Интер е убедливо најтешка екипа за продавање играчи , па посебно ако му се битни.
Зошто? Воопшто немам таков впечаток, а и не ми текнува некој пример.
Марота и Конте, доста е, не ти требаат примери.Зошто? Воопшто немам таков впечаток, а и не ми текнува некој пример.
So koi pari? Imaat dosega dadeno 60m EUR vo sezona kade ocekuvaat 150m EUR minus. Edino ako se prodade nekoj mozebi ama i onaka tenok e sostavot.
Achraf Hakimi is open to a move to FC Bayern [Не постои теорија летово да си отиде Хакими од Интер, апсолутно нула % се шансите за тоа.
Едино играчот ако не изрази желба за такво нешто што искрено не верувам дека ќе се случи. Марота е познат по тоа што не држи со сила никој и ако сака некој да си оди гледа максимално кеш да исцеди за него. Тешко да има продажба на битен играч во Интер летово, можни заминувања се Видал, Јанг, Санчез, Весино, Коларов, Гаљардини и Ранокија, останатото тешко да се пипа. Читав нешо прееска дека го редат Де Пол, уште еден играч испод радарот кој може многу работа да заврши во средниот ред.