Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лотито ако треба ќе го чува до крај на договорот, ама нема го продаде за помалку од таа цена што има одредено. Тежок е за преговарање.Де Геа имаше огромно реноме пред светското првенство. Јунајтед сега да сака да го продаде Де Геа во секој момент може да постигне цена која сака. Со Сергеј ситуацијата беше поинаква, светското беше шанса да напумпа цена, тој го направи спротивното. Мислам дека никој не го замрази ова светско повеќе од газдата на Лацио.[DOUBLEPOST=1532964441][/DOUBLEPOST]
Јас мислам дека повеќе од 60-70 не можат да земат никако. Баш ме интересира.
Само Пандев го има заебано Лотито.
#Македонче
Да не не си наспан?Роналдо повеќе ќе придонеси за Јуве на маркетиншки план одколку на фудбалски, не заборавајте дека има 33 години. Не е толку за цената која ја платија колку платата која ќе ја зема. Јас мислам дека нема да се задржи повеќе од една сезона во Италија, сигурно ќе фати патот накај арапите, Псж или можеби МЛС
Sent from my iPhone using Tapatalk
Да не претеруваме со 40+ гола по сезона. Ќе биде ефикасен да ќе дава голови ама не до толку.Да не не си наспан?
На 33 години најдобар во ЛШ. Доста е ова, ете ако не е Шпанската најтешка лига, ако не е италијанската или англиската. ЛШ е најтешкото натпреварување. Ок за Роналдо не е. Муабетот ми е, ако Алегри има убав пристап кон него и го натера да одмара како во Реал годинава, Роналдо ќе прави растур во Јуве. Плус си појде во идеален тим, цел тим знае да изигра за еден играч, со прејаки креативци и брзи крила.... 40+ голови е секако.
Да не не си наспан?
На 33 години најдобар во ЛШ. Доста е ова, ете ако не е Шпанската најтешка лига, ако не е италијанската или англиската. ЛШ е најтешкото натпреварување. Ок за Роналдо не е. Муабетот ми е, ако Алегри има убав пристап кон него и го натера да одмара како во Реал годинава, Роналдо ќе прави растур во Јуве. Плус си појде во идеален тим, цел тим знае да изигра за еден играч, со прејаки креативци и брзи крила.... 40+ голови е секако.
Да не не си наспан?
Значи во Италија и во Шпанија фудбалот е различен. Колку голови даде Игуаин/Кавани во Наполи со само Хамшик, Ибра со Пирло, во Лацио нз кој му е и тимот па се изнадава Чиро голови. И да го рачунам Дибала и Квадрадо и Коста, освен последниов другите знаат да изиграат за еден играч. Задржувањето на Пјанич е шлаг на тортата. Тој само ќе го направи поефикасен. И Џеко во Рома со само Пјанич. Сеа само адаптација брза му треба, да се навикни на тактичкиот фудбал во Италија.[DOUBLEPOST=1532974861][/DOUBLEPOST]Многу јаки креативци има Јувентус..Кедира,Стураро,Маркизио,Манџукич..освен ако не го рачунаш Дибала?..во Јувентус само Пјанич е единствениот креативец што има квалитет да изигра и да пушти топка..во Реал такви се Модрич,Иско,Крос и Марсело....
Ти рече една сезона ќе издржи, јас ти викам дека уште од прва сезона ќе биде најдобар играч во италија и ќе си ги тријаш очината на 33години шо работи. И ќе го обработи договорот(освен ако јуве не види некој чар од САД) на највисоко ниво.ти наспан си ? Никој не рече дека ќе флопни Роналдо ама не можиш да очекуваш да игра на исто високо ниво уште многу, оваа сезона на почеток не беше во некоја си препознатлива форма ама затоа Зидан паметно го искористи и го изваде максимумот пд него кога најмн требаше, го одмараше скоро секое второ коло во лигата за да биди 100 % спремен во ЛШ не е исто на 33 години да играш и на 25 па не Роналдо кој сака нека е
Sent from my iPhone using Tapatalk
Си чул за ДУглас Коста некогаш?.... 12 асистенции имаше момакот на само 13 утакмици како стартер за Јуве лани. СлаП е. Мислам спомнуваш Стураровци Кедировци Манџовци као креативци..Матуиди исто игра среден ред , зошто не го спомнеш и него... Па Алекс Сандро исто е сличен тип на играч како Марсело.. донекаде.. имаше пад прошла сезона.. ама ете ако и он може да се смета за играч кој знае да искреира.. да центрира, исклучок е последната сезона, предходната искина по страната со милиметарски центаршутеви и проигрувања... итн итн. Подобро на Сериа А да ја отвориш темата можеби..Многу јаки креативци има Јувентус..Кедира,Стураро,Маркизио,Манџукич..освен ако не го рачунаш Дибала?..во Јувентус само Пјанич е единствениот креативец што има квалитет да изигра и да пушти топка..во Реал такви се Модрич,Иско,Крос и Марсело....
Значи во Италија и во Шпанија фудбалот е различен. Колку голови даде Игуаин/Кавани во Наполи со само Хамшик, Ибра со Пирло, во Лацио нз кој му е и тимот па се изнадава Чиро голови. И да го рачунам Дибала и Квадрадо и Коста, освен последниов другите знаат да изиграат за еден играч. Задржувањето на Пјанич е шлаг на тортата. Тој само ќе го направи поефикасен. И Џеко во Рома со само Пјанич. Сеа само адаптација брза му треба, да се навикни на тактичкиот фудбал во Италија.[DOUBLEPOST=1532974861][/DOUBLEPOST]
Ти рече една сезона ќе издржи, јас ти викам дека уште од прва сезона ќе биде најдобар играч во италија и ќе си ги тријаш очината на 33години шо работи. И ќе го обработи договорот(освен ако јуве не види некој чар од САД) на највисоко ниво.
Си чул за ДУглас Коста некогаш?.... 12 асистенции имаше момакот на само 13 утакмици како стартер за Јуве лани. СлаП е. Мислам спомнуваш Стураровци Кедировци Манџовци као креативци..Матуиди исто игра среден ред , зошто не го спомнеш и него... Па Алекс Сандро исто е сличен тип на играч како Марсело.. донекаде.. имаше пад прошла сезона.. ама ете ако и он може да се смета за играч кој знае да искреира.. да центрира, исклучок е последната сезона, предходната искина по страната со милиметарски центаршутеви и проигрувања... итн итн. Подобро на Сериа А да ја отвориш темата можеби..