Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Играчи шо играат лига Европа не се достојни за Реал.До кај се Реал со Хазард?
орлиќот сергеј уште не се продаде за 160М?![]()
Го спомнав зашто денес прочитав нова шпекулација ќе го давале поволно за 110После светското чуде ќе биде ако земат половина од таа сума.

Ако судине по светското ондак за колку ќе треба јунајтед го продаде Де Геа?После светското чуде ќе биде ако земат половина од таа сума.
Ако судине по светското ондак за колку ќе треба јунајтед го продаде Де Геа?
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
А сепак ПЛ се наближува до билион пак.Еден ама вреден... па добро бе и Рома доста активна беше, Интер се појача со Раџа ....и други јаки играчи ... еве Милан прицка за Калдара и Игуаин.... важно се дешава нешто за разлика од тие другите умрени лиги
![]()
Поентата ми беше не можеш да судиш по светското. Цела сезона Савич си ја одигра на високо ниво. Ако изигра уште една таква сезона без проблем Лацио може 100ка да му извади.Де Геа имаше огромно реноме пред светското првенство. Јунајтед сега да сака да го продаде Де Геа во секој момент може да постигне цена која сака. Со Сергеј ситуацијата беше поинаква, светското беше шанса да напумпа цена, тој го направи спротивното. Мислам дека никој не го замрази ова светско повеќе од газдата на лацио.[DOUBLEPOST=1532964441][/DOUBLEPOST]
Јас мислам дека повеќе од 60-70 не можат да земат никако. Баш ме интересира.
Поентата ми беше не можеш да судиш по светското. Цела сезона Савич си ја одигра на високо ниво. Ако изигра уште една таква сезона без проблем Лацио може 100ка да му извади.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Па не е баш џабе. Уште една таква сезона сигурно ќе направи голем трансфер. Нема врска не се само Спал и Каљари против кого игра во секоја лига има такви мртви Екипи. сеа 150 може нема му извадат ама 100 не би било невозможно. Со оглед на цените денес за какви се играчи кои смешни суми се плаќаат ок е таа цена за Савич. Псж, Сити, Јунајтед или Јуве сигурно ќе загризат за него ако продолжи во истата форма во Лацио.OK тоа, но еден Хамес Родригез постигна огромна цена после неколку натпревари на светско првенство, до тогаш беше полуанонимус. Џабе играш одлични сезони против Каљари и Спал ако немаш име и реноме зад себе а потфрлиш на големо натпрварување.