Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
хахахахахахахаа
нека трпи ремет и за мене побратимот :D
Море да ве ебам јас вас. Само на крајот Џони е единствениот што ќе трпи ремет. Ела Битола ќе го заебаваме по цел ден :icon_lol:[DOUBLEPOST=1502124700][/DOUBLEPOST]
Еј а Клоп пред 2 дена кажа нешто налик „ако ми најдете 5 штопери што ќе не засилат (демек, што се боље од нашава четворка составена од Ловрен, Матип, Клаван и Џо Гомез) ќе ве частам :D хахахахахаха
Туку дај да му набројме 5 стопери и нека не части. Дури не го направил некој друг тоа :icon_lol:[DOUBLEPOST=1502124772][/DOUBLEPOST]
Тотенхем ако се паметни ќе го пуштат Даер за 50милиони во Баерн (ако се точни гласините дека овие се заинтересирани) и ќе си го земат Ван Дајк..
ВВД-Тоби-Јан би била најјаката одбрана во светот
Зошто би си рушеле веќе изграден тим и нешто што докажано функционира за да експериментираат? Освен тоа Даер игра и средина. Башка што нема да се единствени заинтересирани за Ван Дајк и тешко дека за 50 милиони ќе го земат

Сотон ништо чудно да одбие да преговара со Ливерпул, доколку тргнат пак по Ван Дијк. Од друга страна деновиве се збори дека Конте го сакал и него, а ништо чудно и Сити да се вмеша. Ќе биде интересно :D

Сотон ништо чудно да одбие да преговара со Ливерпул, доколку тргнат пак по Ван Дијк. Од друга страна деновиве се збори дека Конте го сакал и него, а ништо чудно и Сити да се вмеша. Ќе биде интересно :D
Зошто да одбие кога нудат 70 милиони фунти? :icon_lol:

Celzi nudele samo 50 milioni, a siti kako ke se umesa koga dadoa 150 milioni za odbrana letovo. A i samiot Van Dijk ima izjaveno deka saka da odi samo vo Liverpool.

DGpALfUXcAA0e9Z.jpg

Стефан Ристовски потпиша за Спортинг (y)

Демек не би дале Сити уште 60-70 милиони ако Пеп им го побара? :D

sakam da kazam deka najverojatno ne im trebaat uste igraci vo odbranata, da bi bile zainteresirani za van dijk bi iskocilo nesto do sega, ali nema. Okolu Celzi ete imase i valjda oni se edinstvena konkurencija na Klopp do potpisot igracot, sea ovie soton ne znam u koj film se vlezeni, eden feeder club da te zaebava.

Сити ако продолжат со трендов на купување стопери секое лето ќе снема дефанзивци за другите тимови :(

Овие Барса џупци гадни играат со тимов што имаше авионска несреќа тепаа 5:0 а запнуваа 10 да им дадат ко последна утакмица да им е на светов. Тронка осет да се немало...

Повеќе новинари јавуваат за зголемено нетрпение во Тотенхем меѓу играчите. Не знам дали знаете останатите што не сте од ПЛ баграта :icon_lol: тие се единствена екипа со wage structure, со правила од типот на никој да не зема 100,000, најмногу пари им зема Љорис и тоа е на 80,000 фунти неделно (4 милиони фунти) и тоа е тоа. Сега кренаа стадион, Евреинот зеде и кредит. Каснат со потпишување играчи, конкретно за Баркли, бидејќи им барал 100,000+ неделно и тоа нема да може да пројде кај Љорис, Кејн, Али итн. Изгледа ќе ја истераат сезонава со овој играчки кадар меѓутоа ако не се смени нешто драстично, се шпекулира дека Покетино ќе замине своеволно а Али по него, како најзасегнат од проблемов. Поради истото и Диер притискал да оди во Јунајтед ама Евреинов кај дава играч на ПЛ екипа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom