- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.952
- Поени од реакции
- 121.420
Нек се угоде.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види го овој Манчини. Во Интер собираше балканци сеа у Зенит аргентинци.Аргентинецот Матиас Краневитер од Атлетико Мадрид во Зенит. Се придружува на Паредес, Мамана и Друиси.

Да се надополнам на постов погоре (прв пат од постот дознав за Ристовски, браво, ептен ми е мило)
Ристовски оди на позајмица во Спортинг, не е трансфер.
Наводно Перез им соопштил на управата на Дортмунд дека Реал е спремен да ја израмни понудата на Барса и да даде дури и повеќе, потег кој доаѓа по шпекулациите дека ќе си замине Лукас Васкез и шушкањето за Бејл во Манчестер.SportBILD: Representatives from Barcelona are reportedly in Dortmund today regarding Ousmane Dembélé.
Според Кикер, Дортмунд ќе го пуштат за сума од 120 мил.евра
За да го сфатам постов требаше да го читам како тебе... буква по буква.Повеќе се исплати да даеш толку пари на Мбапе него на Дембеле, не знам како за првиот е дефинитивно ретардираност а за вториот е само лудост кога првиот за вториот е вториот најдобар играч у свет односно К. Роналдо.![]()

Мајндфак бро.За да го сфатам постов требаше да го читам како тебе... буква по буква.![]()

Повеќе се исплати да даеш толку пари на Мбапе него на Дембеле, не знам како за првиот е дефинитивно ретардираност а за вториот е само лудост кога првиот за вториот е вториот најдобар играч у свет односно К. Роналдо.![]()