Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Нек се угоде.
20663858_10213899466223955_4411910057013101866_n.jpg

Аргентинецот Матиас Краневитер од Атлетико Мадрид во Зенит. Се придружува на Паредес, Мамана и Друиси.
Види го овој Манчини. Во Интер собираше балканци сеа у Зенит аргентинци.

Она коа ти е преиграна фудбал менаџер па пушташ нов сејв со богат тим и си викаш сеа ќе праам интересна екипа со играчи од иста националност, регион и сл. :D

Доктор Роби, беС пораС ќе освои руско. :cool:

Дриуси сместа хаос направи, 200 гола даде и 3000 асистенции направи за 2 кола, огин од играч. Пекол од екипа ќе направи Манчио, нарочито ако управата му даде одврзани раце како во Сити. Дефинитивно еден од најдобрите тренери за бирање на играчи, каде и да иде прави правилен избор на играчи. Штета не е тактичар од типот на Мурињо, ПеБ и Ферги, ќе беше најбоље тренер у историја. :D

Е сеа не знам како беше. Во стартниот состав има право на 5 странски играчи и мора да има 6 руски играчи. Ако згрешив со бројката некој нема ме поправи. А ги имаат и Ивановиќ, Кришито, Хави Гарсиа, Нобоа од Ростов го потпишаа сега летово и Џулиано кој беше најдобар минатата сезона.

Еве сеа проверив составите како играле псоледните мечеви и така е. Максимум 5 странски играчи смее да има во стартниот состав и 6 руски играчи. А имаат 10 души странци од кои 5 ќе мора на клупа да седат.

Да се надополнам на постов погоре (прв пат од постот дознав за Ристовски, браво, ептен ми е мило)

Ристовски оди на позајмица во Спортинг, не е трансфер.

Greska si, transfer e, 3 mil evra.
Nemoze da e pozajmica posto zatoa i Rijeka go prodava letovo, naredno leto bi bil sloboden igrac, mu istekuva dogovorot

SportBILD: Representatives from Barcelona are reportedly in Dortmund today regarding Ousmane Dembélé.

Според Кикер, Дортмунд ќе го пуштат за сума од 120 мил.евра

SportBILD: Representatives from Barcelona are reportedly in Dortmund today regarding Ousmane Dembélé.

Според Кикер, Дортмунд ќе го пуштат за сума од 120 мил.евра
Наводно Перез им соопштил на управата на Дортмунд дека Реал е спремен да ја израмни понудата на Барса и да даде дури и повеќе, потег кој доаѓа по шпекулациите дека ќе си замине Лукас Васкез и шушкањето за Бејл во Манчестер.

So ogled na toa sto Dortmund 20% treba da mu dade na Rennes i 150m ke pobaraat.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

За Дембеле искрено и 60 милиони се многу не пак 100 ..тоа е тотална лудост да се даваат пари за недокажан млад црнец..за Мбапе е веќе ретардираност.....Нејмар е барем господ бог за овие мочковците ,докажан играч што е класа.

Повеќе се исплати да даеш толку пари на Мбапе него на Дембеле, не знам како за првиот е дефинитивно ретардираност а за вториот е само лудост кога првиот за вториот е вториот најдобар играч у свет односно К. Роналдо. (y)

Повеќе се исплати да даеш толку пари на Мбапе него на Дембеле, не знам како за првиот е дефинитивно ретардираност а за вториот е само лудост кога првиот за вториот е вториот најдобар играч у свет односно К. Роналдо. (y)
За да го сфатам постов требаше да го читам како тебе... буква по буква. :confused:

К.Роналдо моментално не е најдобар играч во Реал Мадрид а камоли втор во светот..не си играјте бајрам со умот,на Роналдо дриблингот,брзината,контролата на топката,шутот,слободните се упичку матер му е ојдено со оглед на годините и тоа е нормално..Роналдо му остана само добар heading и финиш(игра без топка)..тука растура братот па затоа се надополнува сеуште одлично иначе индивидуално е катастрофа.

Мбапе е само малце подобар од Дембеле а Монако бараат 150 милиони?..мислам WTF?..кој е тој ебаниот 18 годишен ѓупак да бараат толку пари?..демек млад надежен талент?...јасно е дека повеќе ќе се исплати да дадеш пари за Мбапе ама она е ретардираност..18 години е дете, а не 25 годишен изграден маж што веднаш ќе дај резултат..а вака со децата не си начисто

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom