Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Auuu dzoni majka, ti zabega skroz u muabetive denovive :icon_lol:

Ronaldo e najbolji fudbaler u svet, ovoj vika u real ne bil?

Koj e bolji od nego be? Kovacic? :icon_lol:

Mbape malce podobar od dembele:pos:

Sto merka za dolzina imate u bitola 100kilometar?

Роналдо најдобар фудбалер во светот?..ти на шо дрога си бе брат?

А шо Мбапе да не е Нејмар за Дембеле?..ај оди легни си касно ти е.

Во Тетова што ви ставаат во гравот?..сенф?

Роналдо најдобар фудбалер во светот?..ти на шо дрога си бе брат?

А шо Мбапе да не е Нејмар за Дембеле?..ај оди легни си касно ти е.

Во Тетова што ви ставаат во гравот?..сенф?

Brat dobro eve, znam Mesi ce mi go spomnes, vecna debata e toa i stvar ukusa, ama pobogu te molim kazi mi u Real koj e podbriot od Ronaldo.

I mmmm da, mbape za dembele e Nejmar, i mesi ihazardu edno.
Ja od toa sto sumvidel sto moze so topka Mbape i kakva steta na odbrana moze sam da napravi, Dembele nema da moze uste za dva zivota[DOUBLEPOST=1502233230][/DOUBLEPOST]
Џони вс. Марли :zloo: Ова ќе биде интересно.

Марли бро одјеби ме од Серија А, фокусирај се тука. :icon_lol:

Sto interesno brat, ovoj kolku gluposti lupa, samo da mi kazr u real koj e podbriot i kje dignem ruke

Brat dobro eve, znam Mesi ce mi go spomnes, vecna debata e toa i stvar ukusa, ama pobogu te molim kazi mi u Real koj e podbriot od Ronaldo.

I mmmm da, mbape za dembele e Nejmar, i mesi ihazardu edno.
Ja od toa sto sumvidel sto moze so topka Mbape i kakva steta na odbrana moze sam da napravi, Dembele nema da moze uste za dva zivota

Роналдо моментално е толкав очај што не еден туку можам одма 5 играчи да ти набројам подобри што се од него..значи не што постигнале повеќе туку што се подобри моментално од него а тоа независно од позицијата во Реал Мадрид се Бејл,Крос,Марсело и Иско..значи играчи што прават повеќ разлика и што се поклучни за Реал Мадрид отколку самиот Роналдо..лани пола сезона без Роналдо ја играа и пак изгазија.

Настрана ако ги спомнам Нејмар,Меси и Хазард...веќе Меси е вечно подобар од него,нема тука ствар на вкус туку тоа е факт и реалност.

Дембеле очигледно го немаш гледано,не дека е нешто посебно ама не заостанува премногу од Мпабе...искрено различни играчи се бидејќи едниот е класично крило а другиот е повеќе гол играч ама за толкава разлика во сумата е ретардирано да постои воопшто.

Бејл.

поз ок зз чао ок позззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззз салута аривидерчи оревуа видимо се довичења асталуего коничи уа досвитања поздрав

Бејл.

поз ок зз чао ок позззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззз салута аривидерчи оревуа видимо се довичења асталуего коничи уа досвитања поздрав

Шо ти е бе умрен?..да не не е подобар моментално?..да не звучам како змејот ама навистина е тажен Роналдо..на таков очај од фудбалер има паднато дури жалосно е да го гледаш кај шо ги губи сите дуели и неможи една топка да смири односно како камен се одбиваат од него...можеби не сме навикнати ваков да го гледаме па очигледно сега после 30-ката го смена малце стилот и подобро работи на first touch и игра без топка

Bejl pravel povekje razlika od Ronaldo momentalno?
Brat lanj cela LS na uska sam gi nosese, daj be dzoni baba ne me jebi ziti sve.

Znaes deka isko lani pola sezona ne mrdna od klupa taka?
Marcelo?
Ozbilno?
Kros ne e ni usreden red najdobar igrac na real a kamo li od Ronaldo da e podobar:)

Dzoni u kladilnica rabotam, veruj mi ne gledas fudbal pojce od mene.
Mbape izmislil fudbal za Dembele, i ako Dormund go prodade za 120mil na onie supacine od uprava sto ja ima barsa, Monako moze komotno 200 da bara

Шо ти е бе умрен?..да не не е подобар моментално?..да не звучам како змејот ама навистина е тажен Роналдо..на таков очај од фудбалер има паднато дури жалосно е да го гледаш кај шо ги губи сите дуели и неможи една топка да смири односно како камен се одбиваат од него...можеби не сме навикнати ваков да го гледаме па очигледно сега после 30-ката го смена малце стилот и подобро работи на first touch и игра без топка
Од кај кур да знам дали е подобар или не, последен добар настап на Бејл беше во дресот на Тотенхем против Интер далечната 2011та година. А тогаш Роналдо беше убедливо нумеро уно.

Џони шо ти е бе, Бејл моментално подобар играч од Роналдо. :pos::pos::pos::pos::pos:
Како може вакви глупости да трескаш а се праиш голем познавач и следач на фудбалот.

Bejl pravel povekje razlika od Ronaldo momentalno?
Brat lanj cela LS na uska sam gi nosese, daj be dzoni baba ne me jebi ziti sve.

Znaes deka isko lani pola sezona ne mrdna od klupa taka?
Marcelo?
Ozbilno?
Kros ne e ni usreden red najdobar igrac na real a kamo li od Ronaldo da e podobar:)

Dzoni u kladilnica rabotam, veruj mi ne gledas fudbal pojce od mene.
Mbape izmislil fudbal za Dembele, i ako Dormund go prodade za 120mil na onie supacine od uprava sto ja ima barsa, Monako moze komotno 200 da bara

Неможиме да се разбериме,јас ти велам дека овие четири играчи прават повеќе импакт во играта на Реал отколку Роналдо и му се попотребни,ајде Бејл можеби не е толкава разлика,ќе го спомнев Асенсио ама ќе ми се изнасмеевте тука иако е играчиште малиот...додека овие другите Марсело,Иско и Крос се one of a kind и незаменливи во Реал Мадрид..Модрич исто ама е малце во поодминати години иначе звер е нема што...Роналдо постигна најмногу голови во ЛШ,даде клучни против Баерн,Атлетико,Јувентус..ама играта што ја демонстрираше целиот тим беше најзаслужна за тие резултати а не Роналдо..да те потсетам дека во Ла Лига Роналдо скоро не играше во вториот дел од сезоната и изгазија на теренот со Асенсио,Васкез,Мората и Иско..прејак тим има Реал Мадрид па затоа не се чуствува толку неговиот пад и секако одличната игра со глава и финишинг како што спомнав.

За Мпабе и Дембеле не коментирам повеќе,јас си имам мое мислење,ти си имаш твое мислење и го почитувам.

Изгледа во кладилница го имаш гледано Конти како игра прва постава за репрезентација. :icon_lol:

:kuracc:[DOUBLEPOST=1502234346][/DOUBLEPOST]Dal klucni golovi protiv Baern, Atletiko i Juventus, ama za toa najzasluzni bile Isko, Bejl i Marselo, impaktot nivni bil.

Ok.pozz, makwdonija vecna da e, kje pratime 10 dolari od oustrelija

Џони шо ти е бе, Бејл моментално подобар играч од Роналдо. :pos::pos::pos::pos::pos:
Како може вакви глупости да трескаш а се праиш голем познавач и следач на фудбалот.

Па и е подобар,пак истото да ги пишам дека Роналдо е тажен и цело фудбалско знаење и вештина што го красеше години наназад + шутот му е отидено во минус..Бејл го искинаја повредите иначе кога и да играше беше солиден не заебавај.

Да не се повторувам по сто пати,Роналдо не е најдобар играч во Реал Мадрид,можеби со реномето стекнато низ годините и 400 и кусуро голови што ги постигна како и златните топки даваат таква слика за него како главен и прв играч,маскота што е препознатлива за клубот,прав бренд..ама од фудбалска перспектива Роналдо е многу паднат и тоа мора да го признаете,веќе не е играч што прави разлика на теренот[DOUBLEPOST=1502234463][/DOUBLEPOST]
:kuracc:[DOUBLEPOST=1502234346][/DOUBLEPOST]Dal klucni golovi protiv Baern, Atletiko i Juventus, ama za toa najzasluzni bile Isko, Bejl i Marselo, impaktot nivni bil.

Ok.pozz, makwdonija vecna da e, kje pratime 10 dolari od oustrelija

Пак неможиме да се разбериме,гледај како Реал го изгази Атлетико и Јувентус на фудбалски план па после ќе дискутираме,викаш дека гледааш фудбал, а забораваш каква доминација му направи Реал баш со тие Иско,Крос,Марсело и Модрич на овие два клуба каде Роналдо ги постигна головите..сепак фудбалот е тимска игра забораваш многу а Роналдо го нема тој имапкт за клубот како што го имаше порано.

Па и е подобар,пак истото да ги пишам дека Роналдо е тажен и цело фудбалско знаење и вештина што го красеше години наназад + шутот му е отидено во минус..Бејл го искинаја повредите иначе кога и да играше беше солиден не заебавај.

Да не се повторувам по сто пати,Роналдо не е најдобар играч во Реал Мадрид,можеби со реномето стекнато низ годините и 400 и кусуро голови што ги постигна како и златните топки даваат таква слика за него како главен и прв играч,маскота што е препознатлива за клубот,прав бренд..ама од фудбалска перспектива Роналдо е многу паднат и тоа мора да го признаете,веќе не е играч што прави разлика на теренот[DOUBLEPOST=1502234463][/DOUBLEPOST]

Пак неможиме да се разбериме,гледај како Реал го изгази Атлетико и Јувентус на фудбалски план па после ќе дискутираме,викаш дека гледааш фудбал, а забораваш каква доминација му направи Реал баш со тие Иско,Крос,Марсело и Модрич на овие два клуба каде Роналдо ги постигна головите..сепак фудбалот е тимска игра забораваш многу а Роналдо го нема тој имапкт за клубот како што го имаше порано.
Џони и паднат Роналдо пак е Марадона за овие Бејловци, Дембелевци куровмикарики.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom