Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Posle transferot na nejmar vo psz mu se pokaci i cenata na dembele za barsa, neli.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Не им доаѓа памет да се откачат од бразилските ѓупци... Ливерпул треба да се луди ако не им дрмнат едно 150 милиони на очајниве.

Па уште 50-60 да фрлат за Паулињо за да не се осеча осамено Кутињо :icon_lol:

Каков Кутињо за 100 милиони дишат ли овие од каталанскова управа.

Не бе скроз јасно е дека канцерот у Барса е самата нивна управа. Ќе го потонат клубов до крај вака. Не е Нејмар крив што они му дозволија да ги мота како сака.

Какви пропалици еј.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Не им доаѓа памет да се откачат од бразилските ѓупци... Ливерпул треба да се луди ако не им дрмнат едно 150 милиони на очајниве.

Па уште 50-60 да фрлат за Паулињо за да не се осеча осамено Кутињо :icon_lol:
Абе и Дејвид Нгог да го земиме пак ќе го примате секое Класико

Е ова ти е НОВО ниво на маркетинг :pos::pos::pos::pos:

дношикташ

Види го Пепе од Реал каде шо освои 3 ЛШ у задњиве години отиде у Бешикташ да праи вакви срамни работи:pos::pos::pos:

беЗИКтаШ

Музиката од позадина:pos::pos::pos::pos:..што можат друго да измислат Турците ,се гледа по сериите што ги пуштат по нашите телевизи:aplauz:..перфектен начин за замајување на рајата

Леле бе, таман ке помислиш дека не може подно претставување да направи некоја екипа.

Се додека не освојувате титули може да пружиме рака :icon_lol:
2 титули во Ла Лига имате во последните 9 сезони...

сега цел фан клуб реал ќе ми каже дека имаат 3 ЛШ во последните 4 сезони, а Ел Нињо ќе ме заебава дека го сметам времето откако филозофот Пеп се појавил во светот на фудбалот

Ништо не пишал тој Бехлер за Кутињо, фејк њуз сте станале :)))))

Не гледам оти Дортмунд да го даде Дембеле една недела пред почеток на сезоната. Треба астрономска понуда да дојда за воопшто да размислат на тоа. Дембеле има уште 4 години договор и како стојат работите и вгодина и за 2 години Дортмунд може иста а можеби и поголема пара да лапне.

Не гледам оти Дортмунд да го даде Дембеле една недела пред почеток на сезоната. Треба астрономска понуда да дојда за воопшто да размислат на тоа. Дембеле има уште 4 години договор и како стојат работите и вгодина и за 2 години Дортмунд може иста а можеби и поголема пара да лапне.

Ако биде дрво сигурно ќе лапне поголема пара

Дортмунд не може да си дозволи да одбир понуда околку 100 милиони па било тоа и 1 ден пред затварање на пазарот.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

2 титули во Ла Лига имате во последните 9 сезони...

сега цел фан клуб реал ќе ми каже дека имаат 3 ЛШ во последните 4 сезони, а Ел Нињо ќе ме заебава дека го сметам времето откако филозофот Пеп се појавил во светот на фудбалот
"сега цел фан клуб реал ќе ми каже дека имаат 3 ЛШ во последните 4 сезони, а Ел Нињо ќе ме заебава дека го сметам времето откако филозофот Пеп се појавил во светот на фудбалот"

Какво е чувството кога сам себе се тролаш?
:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom