Sto ke ni e Kutinjo koga go imame Wijnaldum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе и Дејвид Нгог да го земиме пак ќе го примате секое КласикоНе им доаѓа памет да се откачат од бразилските ѓупци... Ливерпул треба да се луди ако не им дрмнат едно 150 милиони на очајниве.
Па уште 50-60 да фрлат за Паулињо за да не се осеча осамено Кутињо![]()

..што можат друго да измислат Турците ,се гледа по сериите што ги пуштат по нашите телевизи
..перфектен начин за замајување на рајатаСе додека не освојувате титули може да пружиме ракаАбе и Дејвид Нгог да го земиме пак ќе го примате секое Класико
2 титули во Ла Лига имате во последните 9 сезони...Се додека не освојувате титули може да пружиме рака![]()
Не гледам оти Дортмунд да го даде Дембеле една недела пред почеток на сезоната. Треба астрономска понуда да дојда за воопшто да размислат на тоа. Дембеле има уште 4 години договор и како стојат работите и вгодина и за 2 години Дортмунд може иста а можеби и поголема пара да лапне.
Дортмунд не може да си дозволи да одбир понуда околку 100 милиони па било тоа и 1 ден пред затварање на пазарот.Не гледам оти Дортмунд да го даде Дембеле една недела пред почеток на сезоната. Треба астрономска понуда да дојда за воопшто да размислат на тоа. Дембеле има уште 4 години договор и како стојат работите и вгодина и за 2 години Дортмунд може иста а можеби и поголема пара да лапне.
"сега цел фан клуб реал ќе ми каже дека имаат 3 ЛШ во последните 4 сезони, а Ел Нињо ќе ме заебава дека го сметам времето откако филозофот Пеп се појавил во светот на фудбалот"2 титули во Ла Лига имате во последните 9 сезони...
сега цел фан клуб реал ќе ми каже дека имаат 3 ЛШ во последните 4 сезони, а Ел Нињо ќе ме заебава дека го сметам времето откако филозофот Пеп се појавил во светот на фудбалот