Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Емре Мор мега јак играч. ;)

Кај нас турци успеваат - рече Окан Бурук и престана да постои. :kafence:

Imavme i nie pred ovoj uste eden Emre, i bese super igrac za toa vreme, da se nadevame deka ovoj ke bide uste podobar iako siguren sum deka ako dojde turcinot ke dojde samo za rezerva ne gledam kade bi igral so ovoj roster na igraci... Sum go gledal vo nekolku navrati premnogu sebicen igrac e detevo, da se sredi toa moze ke bide nesto od nego...

Imavme i nie pred ovoj uste eden Emre, i bese super igrac za toa vreme, da se nadevame deka ovoj ke bide uste podobar iako siguren sum deka ako dojde turcinot ke dojde samo za rezerva ne gledam kade bi igral so ovoj roster na igraci... Sum go gledal vo nekolku navrati premnogu sebicen igrac e detevo, da se sredi toa moze ke bide nesto od nego...
Знам, се шалам, Емре Белозоглу врв играч :icon_mrgr: исто и Хакан Шукур играше.

Ок е турчево од тие неколку утакмици што сум ги гледал на Борусија сезонава, на почетокот играше редовно после не знам што се деси. Ја па баш спротивен впечаток имам за него, мене Дембеле ми е посебичен од нив двајца.
Интересен играч, мал, брз, добар дриблинг, левак. Таман.

Знам, се шалам, Емре Белозоглу врв играч :icon_mrgr: исто и Хакан Шукур играше.

Ок е турчево од тие неколку утакмици што сум ги гледал на Борусија сезонава, на почетокот играше редовно после не знам што се деси. Ја па баш спротивен впечаток имам за него, мене Дембеле ми е посебичен од нив двајца.
Интересен играч, мал, брз, добар дриблинг, левак. Таман.
Игорче едно време збореше дека Емре се жалел дека во Дортмунд не добивал исти третман кога ќе заебе некаде. Во смисла, казнуван е за неговите постапки ама на други играчи за истото им било прогледувано низ прсти.

Игорче едно време збореше дека Емре се жалел дека во Дортмунд не добивал исти третман кога ќе заебе некаде. Во смисла, казнуван е за неговите постапки ама на други играчи за истото им било прогледувано низ прсти.
Dembele - milenik na Tuhel. Mor ne a i toj ne bese negov transfer. Mor ne saka so sila da odi i Dortmund ne pod hitno da go prodade sve e prasanje na ponudata.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Dembele - milenik na Tuhel. Mor ne a i toj ne bese negov transfer. Mor ne saka so sila da odi i Dortmund ne pod hitno da go prodade sve e prasanje na ponudata.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Знам дека се смешни муабетите дека секој прелаз е наместер натпревар :D ама овде е премногу чудно, да не речам сомнително. Во цело второ полувреме да немаш НИЕДЕН шут кон голот. Не во рамки на голот, туку воопшто да не шутнеш кон противнички гол...
https://www.rezultati.com/utakmica/nL4LeNkD/#detalji

Знам дека се смешни муабетите дека секој прелаз е наместер натпревар :D ама овде е премногу чудно, да не речам сомнително. Во цело второ полувреме да немаш НИЕДЕН шут кон голот. Не во рамки на голот, туку воопшто да не шутнеш кон противнички гол...
https://www.rezultati.com/utakmica/nL4LeNkD/#detalji
55ta minuta dobile crven, posle toa ushe eden. Spored mene nema nishto posebno somnitelno, ne mrdnale od polovina gostite i toa e toa, ni prv ni posleden pat ne se sluchuva ova :))

French winger Ousmane Dembélé is set to imminently agree personal terms with Barcelona after the Catalan club accelerated their pursuit of the Borussia Dortmund man following the departure of Neymar, according to L’Équipe.

Нема шанси бе каков Кутињо,Ливерпул нема да го продаде па макар и 150 милиони да му понудат...не се ненормални да го продаваат најдобриот играч една недела пред почетокот на сезоната..така напишаа @Peja989 и @Rosemberg членови на управниот одбор на Ливерпул кои се далеку позапознаени во врска со трансфер политиката на Ливерпул отколку некакви клошаррски новинари од Франција и Шпанија...Клоп штом кажа нема да се продаде тоа е сигурно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom