Џ
Џонтра Волта
Гостин
Емре Мор мега јак играч. 
Кај нас турци успеваат - рече Окан Бурук и престана да постои.

Кај нас турци успеваат - рече Окан Бурук и престана да постои.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Емре Мор мега јак играч.
Кај нас турци успеваат - рече Окан Бурук и престана да постои.![]()
Знам, се шалам, Емре Белозоглу врв играчImavme i nie pred ovoj uste eden Emre, i bese super igrac za toa vreme, da se nadevame deka ovoj ke bide uste podobar iako siguren sum deka ako dojde turcinot ke dojde samo za rezerva ne gledam kade bi igral so ovoj roster na igraci... Sum go gledal vo nekolku navrati premnogu sebicen igrac e detevo, da se sredi toa moze ke bide nesto od nego...
Pisav sega vo fanclub inter.
Игорче едно време збореше дека Емре се жалел дека во Дортмунд не добивал исти третман кога ќе заебе некаде. Во смисла, казнуван е за неговите постапки ама на други играчи за истото им било прогледувано низ прсти.Знам, се шалам, Емре Белозоглу врв играчисто и Хакан Шукур играше.
Ок е турчево од тие неколку утакмици што сум ги гледал на Борусија сезонава, на почетокот играше редовно после не знам што се деси. Ја па баш спротивен впечаток имам за него, мене Дембеле ми е посебичен од нив двајца.
Интересен играч, мал, брз, добар дриблинг, левак. Таман.
Dembele - milenik na Tuhel. Mor ne a i toj ne bese negov transfer. Mor ne saka so sila da odi i Dortmund ne pod hitno da go prodade sve e prasanje na ponudata.Игорче едно време збореше дека Емре се жалел дека во Дортмунд не добивал исти третман кога ќе заебе некаде. Во смисла, казнуван е за неговите постапки ама на други играчи за истото им било прогледувано низ прсти.
Dembele - milenik na Tuhel. Mor ne a i toj ne bese negov transfer. Mor ne saka so sila da odi i Dortmund ne pod hitno da go prodade sve e prasanje na ponudata.Игорче едно време збореше дека Емре се жалел дека во Дортмунд не добивал исти третман кога ќе заебе некаде. Во смисла, казнуван е за неговите постапки ама на други играчи за истото им било прогледувано низ прсти.
ама овде е премногу чудно, да не речам сомнително. Во цело второ полувреме да немаш НИЕДЕН шут кон голот. Не во рамки на голот, туку воопшто да не шутнеш кон противнички гол...55ta minuta dobile crven, posle toa ushe eden. Spored mene nema nishto posebno somnitelno, ne mrdnale od polovina gostite i toa e toa, ni prv ni posleden pat ne se sluchuva ovaЗнам дека се смешни муабетите дека секој прелаз е наместер натпреварама овде е премногу чудно, да не речам сомнително. Во цело второ полувреме да немаш НИЕДЕН шут кон голот. Не во рамки на голот, туку воопшто да не шутнеш кон противнички гол...
https://www.rezultati.com/utakmica/nL4LeNkD/#detalji
)French winger Ousmane Dembélé is set to imminently agree personal terms with Barcelona after the Catalan club accelerated their pursuit of the Borussia Dortmund man following the departure of Neymar, according to L’Équipe.