Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе гази Шачири со резантни удари :D

Сите сме сеуште у шок дека стварно се деси, т.е вие самите уште не верувате камо ли другите па затоа уште никој не барал такви постови. Чеј ко ќе почне голови да дава за јуве коа ќе почне цел клуб да паѓа во трансови како е најдобар играч што некад заиграл тогаш ќе копаме по постови.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Ме знајш мене, кај мене бевме ко објави тутоспорт и баш Португалија ја гледавме. Бар ми го знајш мислењето за Роналдо. Колку смеење имаше на веста, а?

А не ти е најјако како до вчера јувенташите го плукаа и како беше Меси>Роналдо, a сеа кога дојде Роналдо>Меси ?
И тоа е интересно, само што тие имаат оправдување, им дојде во нивниот тим :D вие неутралци, а го гледавте како ваш играч, иако немаше допирна точка со Интер и Милан.

И тоа е интересно, само што тие имаат оправдување, им дојде во нивниот тим :D вие неутралци, а го гледавте како ваш играч, иако немаше допирна точка со Интер и Милан.
Голема работа што немал допирна точка. Факт е дека е играчиште без разлика за кој игра. Големина никад не можеш да оспориш. И факт е дека е број 1 во свет.

Голема работа што немал допирна точка. Факт е дека е играчиште без разлика за кој игра. Големина никад не можеш да оспориш. И факт е дека е број 1 во свет.
Само ако Меси не е од овај свет :kafence:

Само ако Меси не е од овај свет :kafence:
За разлика од Меси Роналдо е докажан лидер. И на светсково се виде. Кога Португалија губеше се обиде да го дигне соиграчите да ги мотивира. Додека Меси освен фрустрација ништо не покажа. И да Роналдо донесе трофеј на Португалија. Меси со Аргентина ништо нема освоено.

на англиски, дефанзифците ги викаат wing-back, full-back или centre-back...како и да е, сите се бекови..:D:D
е сега, обично wing-back ги нарекуваат левиот и десниот бек во формација 3-5-2, каде освен тројца централни, има + двајца странични, како Мосес и Алонсо во Челси..
full-back ги нарекуваат бековите во стандардна формација со 4 назад, пр. Марсело и Карвахал..
а centre-back се централните дефанзивци...
како и да е, не сме енглези, така да лево и десно се бекови, тие во средина се централни..:LOL:

Последно уредено:
За разлика од Меси Роналдо е докажан лидер. И на светсково се виде. Кога Португалија губеше се обиде да го дигне соиграчите да ги мотивира. Додека Меси освен фрустрација ништо не покажа. И да Роналдо донесе трофеј на Португалија. Меси со Аргентина ништо нема освоено.
Кузнај шо светско глеаше ти.. Јас колку шо видов сите акции им ги споеба со шут од 30 метри втрибини

De Laurentiis: "Jorginho is going to Chelsea, because he wants to live in London. I'll need to apologize to City, because we had a deal finalized 15 days ago".

Го нема Џони да се произнесе на тема бекој, има докторирано после толку маки со Нагатомо и Дамброзио..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom