Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.896
- Поени од реакции
- 23.370
Не се прај енглез, статистиката на Меси е од 2009та (од кога дојде кики во реал).messi e od 2005 vo Barca, Kiki e od 2009![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се прај енглез, статистиката на Меси е од 2009та (од кога дојде кики во реал).messi e od 2005 vo Barca, Kiki e od 2009![]()
Ме знајш мене, кај мене бевме ко објави тутоспорт и баш Португалија ја гледавме. Бар ми го знајш мислењето за Роналдо. Колку смеење имаше на веста, а?Сите сме сеуште у шок дека стварно се деси, т.е вие самите уште не верувате камо ли другите па затоа уште никој не барал такви постови. Чеј ко ќе почне голови да дава за јуве коа ќе почне цел клуб да паѓа во трансови како е најдобар играч што некад заиграл тогаш ќе копаме по постови.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
И тоа е интересно, само што тие имаат оправдување, им дојде во нивниот тимА не ти е најјако како до вчера јувенташите го плукаа и како беше Меси>Роналдо, a сеа кога дојде Роналдо>Меси ?
вие неутралци, а го гледавте како ваш играч, иако немаше допирна точка со Интер и Милан.Голема работа што немал допирна точка. Факт е дека е играчиште без разлика за кој игра. Големина никад не можеш да оспориш. И факт е дека е број 1 во свет.И тоа е интересно, само што тие имаат оправдување, им дојде во нивниот тимвие неутралци, а го гледавте како ваш играч, иако немаше допирна точка со Интер и Милан.
Само ако Меси не е од овај светГолема работа што немал допирна точка. Факт е дека е играчиште без разлика за кој игра. Големина никад не можеш да оспориш. И факт е дека е број 1 во свет.

За разлика од Меси Роналдо е докажан лидер. И на светсково се виде. Кога Португалија губеше се обиде да го дигне соиграчите да ги мотивира. Додека Меси освен фрустрација ништо не покажа. И да Роналдо донесе трофеј на Португалија. Меси со Аргентина ништо нема освоено.Само ако Меси не е од овај свет![]()
Само ако Меси не е од овај свет![]()
Pa ti nigde ne spomna u postot deka e od 2009Не се прај енглез, статистиката на Меси е од 2009та (од кога дојде кики во реал).

Кузнај шо светско глеаше ти.. Јас колку шо видов сите акции им ги споеба со шут од 30 метри втрибиниЗа разлика од Меси Роналдо е докажан лидер. И на светсково се виде. Кога Португалија губеше се обиде да го дигне соиграчите да ги мотивира. Додека Меси освен фрустрација ништо не покажа. И да Роналдо донесе трофеј на Португалија. Меси со Аргентина ништо нема освоено.