Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Овој Ди Марцио во целава ситуација околу Заниоло е како ПР на Рома.

Ќе ги прашаат Баерн што ќе им е пошо они секогаш купуваат добро и немаат промашено играч.
Нормално дека имаат, поготово летово, ама ајде кажи кој клуб со толку потрошени пари за трансфери има направено барем таков или сличен успех?

Барса, Реал, Челзи, ПСЖ, Сити, како луди трошат.. да имаат и титули, Реал 5 ЛШ во последните 10 години, ама сепак имаат многу повеќе вложено, во Галактукос 5 сезони немаа ни една титула... Барса од 2010 наваму исто многу троши, ако има и доста од шкокалата... за другиве да не праиме и муабет..

Нормално дека имаат, поготово летово, ама ајде кажи кој клуб со толку потрошени пари за трансфери има направено барем таков или сличен успех?

Барса, Реал, Челзи, ПСЖ, Сити, како луди трошат.. да имаат и титули, Реал 5 ЛШ во последните 10 години, ама сепак имаат многу повеќе вложено, во Галактукос 5 сезони немаа ни една титула... Барса од 2010 наваму исто многу троши, ако има и доста од шкокалата... за другиве да не праиме и муабет..
:pos:
Уживај си знае Ули зашо го цитирам.

Interesno, navodno Atl Madrid vaka go dogovoril transferot na Felix od Benfika, (preku treta strana)
A i pominuva vo FFP klubot sto kupuva isplaka na rati

Screenshot_10.png

Се надевам нема да направи глупост да отиде во тој распаднат mid table клуб и во таа канцерогена средина.
Прејак играч е за да се запусти на толку млади години, да почека до лето може ќе има понуди и од некои топ екипи.

20230131_003751.jpg

Chelsea in the January transfer window:
David Datro Fofana: £11m
Benoît Badiashile: £34m
Andrey Santos: £11m
João Felix: £11m
Mykhailo Mudryk: £88m
Noni Madueke: £30m
Malo Gusto: £30m
Enzo Fernández: £115m
Мислам дека сепак им фалат уште еден до двајца за да фатат Интертото куп.

Сега Челзи ќе ја купи за милион.

Let me enlight you....
Celzi ja ima na napagjackata pozicija Sam Ker (58 mecevi 48 golovi) i Lauren James(sestra mu na Ris James) koja ja kupija od Man Utd pred 2 godini za togasen rekord 200k funti, pred da ja prodat letovo za transfer rekord 250k funti Majli Brajt vo Totenhem.

Okolu Enzo sekoja cest za Egbali

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom