Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
За Жоао Феликс ќе му бидат најбидијала фрлени пари. 11 милиони фунти за позајмица на полусезона и башка платата.
Тоа шо дури да помириса терен ќе му помини трансферот е друг муабет.

Треба да му се оддаде признание и на Давор4е, се изнаработи овој трансфер период, е тоа се вика да се жртвуваш за клубот што го сакаш. Сега можеби ќе заврши на мало сошивање на хирургија, ама па не може и курац у дупе и душу у рај.

Треба да му се оддаде признание и на Давор4е, се изнаработи овој трансфер период, е тоа се вика да се жртвуваш за клубот што го сакаш. Сега можеби ќе заврши на мало сошивање на хирургија, ама па не може и курац у дупе и душу у рај.

Апсолутно вредеше жртвата.

Ако ништо друго, сега конечно научив како си се чувствувал ти целиот живот, Ставрогин. :smirce:

Најверојатно ништо од Зијех во ПСЖ. Челзи не ги испратиле документите на време.

Добро де, ги иде од рака со купување, не со продавање. Само ради ова детево ке почнам да ги следам Челси сезонава. Луда пара и секоја чест што го истуркаа трансферот до крај.

Енцо јас мислам дека ќе го биди, парите настрана, знаеме дека денешно време ова со трансферите е лудост и бог знај какви игри се вртат околу тие трансфери али дечкото е играчиште.

Истиот голем клуб на кој му пропадна трансфер ради факс машина?
Истиот голем клуб кој две лета го договараше Санчо?
Реал е голем да, али немој у иста реченица и големина со Јунајтед, бил некад, па ни тад. Фергусон бил голем.
Можам да продолжам ако сакаш со ваши бламажи ама знам дека си пензионер на форумов така да ќе припазам.
oops :D

Добро де, ги иде од рака со купување, не со продавање. Само ради ова детево ке почнам да ги следам Челси сезонава. Луда пара и секоја чест што го истуркаа трансферот до крај.
Заради RATM?
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Ме интересира кој ќе им биде отприлика составот на Челзи со новите засилувања? Челзи фанс? На толку фрлени пари не сум убеден баш дека имаат состав за топ4.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom